Napisałam wiadomość privZa oba na raz 190. to chyba nie duzo pamietam ze wiecej za to dałam. +10 za wysłanie jesli cos.
@lama70 a ty nie dołączyłaś jak ja jeszcze działałam na forum. Pamiętam Twój nick. Rozumiem, że w ciąży jesteś
reklama
Szczescie1986
Fanka BB :)
Pomocyyyy
Czy któraś odbierała link z badaniami z hasłem zaszyfrowanym przez online z novum?
Nie chodzi mi o elaborat?
Czy któraś odbierała link z badaniami z hasłem zaszyfrowanym przez online z novum?
lafantynka
Wiesz co muszę pogrzebać w lekach i dam znac. Coś mi tam pozostawało ale nie pamietam teraz. Jak się ogarne to się za to zabiorę.A ktos ma relanium . Prolutex czy Agolutin?
M@gda
Moderatorka
mam jeszcze troche estrofemu i encortonu, ale niewiele. Jak coś to wyślę zdjecie.A ktos ma relanium . Prolutex czy Agolutin?
Dzięki estrofe
Encorton mam i ja zapas a estrofem nie biorę.mam jeszcze troche estrofemu i encortonu, ale niewiele. Jak coś to wyślę zdjecie.
Dzięki poczekam na znaleziska ☺☺Wiesz co muszę pogrzebać w lekach i dam znac. Coś mi tam pozostawało ale nie pamietam teraz. Jak się ogarne to się za to zabiorę.
Sol
Ja pamiętam.Hej dziewczyny.
Wiem, że dżoasia mnie pamięta, czy jest ktoś jeszcze - nie wiem. Ale pozdrawiam was wszystkie i niezmiennie trzymam kciuki za całą aktywną i podczytującą społeczność tego forum.
Piszę, bo okazało się, że został mi Lutinus ważny do listopada 2019. Mam jedno całe opakowanie i w drugim 13 tabletek. Chciałabym to sprzedać: 120 zł za pełne opakowanie; 75 za otwarte. Oba na raz za 190. Dajcie znać, czy ktoś jest chętny.
Napiszę też osobny post na staraczkach, ale pisze też do was bezpośrednio.
Pozdrawiam ciepło i trzymam kciuki.
Pozdrawiam Cię czarownico
Sol
Dzięki kochana bardzo take słowa pomagają xidealnie to nie było, bo miałam cięcie w 35t1d, ale nie z powodu pprom, pprom nie wystąpił, zresztą by wystąpił musi być jakaś przyczyna
no ciężko było, po poprzednich przejściach do końca nie dowierzałam i cieszyłam się ostrożnie, bo ciągle z tyłu głowy miałam, że zawsze może być coś
a teraz miałam gigantyczne komplikacje - tym razem łożysko centralnie przodujące, faktycznie każda ciąża inna , jednak co do ppromu lekarze mnie uspokajali, że to co się zdarzyło to przeszłość
Sol, uszy do góry, nie ma wyjścia, a stres tylko szkodzi. Mi pomagał Netflix i dobre książki tak by się wciągnąć i oderwać. no i nie czytać za dużo w necie
No to miałaś przeżycia też. Twarda z Ciebie sztuka. Cieszę się, że dobrze się wszystko skończyło [emoji177]
Dużo zdrówka dla Was x
reklama
jagodaaga
Ja odbierałam hasło jest takie jak ustaliliśmy wypisując u nich formularzePomocyyyy
Podziel się: