No właśnie te życie po raz kolejny w tym roku sobie ze mnie kpi.Mam 42 lata i naprawdę już pogodzilam sie z myślą że będziemy już sami.Jest mi bardzo trudno z tym wszystkimWobec tego czekamy dwa tygodnie żeby maluszek urósł. Trzymsj się kochana czasami zastanawiam się kto takie scenariusze w życiu wymyśla i po co?
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Czekamy z Toba!!! Malenstwo dzielne jest wiec da rade! Dla mamusi!Cześć dziewczynki obiecałam że napisze jak się sprawy mają.Dzisiaj słyszałam jak bije serce mojej kruszynki 131 uderzeń ale jest za maly przyrost maluszka bo z 3 mm po tygodniu 4,5 mm a niestety podejrzewane zwyrodnienie zasniadowe uroslo do 14mm i prawdopodobnie to nakręca mi betę z wczoraj 29 800. Lekarz już specjalnych nadziei nie daje i jezeli za dwa tygodnie beta będzie okolo 60tys i maly zarodek w stosunku do wieku ciąży to będę miala zabieg.Bardzo sie boję .po zabiegu trzeba kontrolowac bete i powiedział ze nie będę mogła zajść w ciążę przez rok czasu i przepisze mi wtedy tabletki.Mogą namnazać sie komorki nowotworowe po ciąży zasniadowej .Boję sie jak to się wszystko zakonczy.Pozdrawiam wszystkie
E no ale jak ze paskudne? I czemu az listopad? ;(Ja po wizycie. Transferu jeszcze nie bedzie, jajniki paskudne i takie tam. Takze trza dalej do roboty zapitalac.
Czyli czekam ma @ i w 20dc kontrola. Jak wsio bedzie ok to listopad moj. Czyli gasze tu swiatlo
Ja tez czekam na info bo Ty z immunologicznych rzeczy to encorton i intralipid tak?@chlopkers napisalam dzis do wujka Jarka z pytaniem czy robic te szczepienia na grype i krzytusiec, mam nadzieje, ze odpisze to dam znac.
Lct to jeszcze co innego.Mhm, wiecie dziewczyny...ze nie wiem, az musialam sprawdzic, co on mi tu pozakreslal i powypisywal.
A wiec tak:
-Test IMK (18-22 dc, wypadaloby na wtorek)
- Allo MLR
- LCT limfocytotoksycznosc (to jest ten na ktory trzeba sie umawiac? Dlaczego? Wiadomo kiedy dokladnie w msc to robia?)
- Lupus Antykoagulant
- Celiakia : IgA, transglutaminaza tkankowa IgA (nie wiem co za roznica miedzy jednym a drugim)
- p/c antykardiolipidowe IgG
- p/c antykardiolipidowe IgM
- p/c &2GP1 IgG
- p/c &2GP1 IgM
- kariotypy
- trombofilia (pai-1, v r 2, mutacja protrombiny, c677t, a1298c czyli warianty genu mthfr)
Ty masz badanie ilosciowe komorek NK, ktore wchodzi w sklad testu IMK. Takze nie masz tej cytotoksycznosci NK wiec nie musisz sie umawiac
A ta trombofilie najlepiej zrobić ze strony test dna.pl..zresztą kariotypy tez. Chyba najtaniej wychodzi chociaz glowy sobie nie dam uciac.
Never give up
Popieram całkowicie!!!! @Agniecha1508 masz walczyć do ostatku sił- A masz ich trochę w zapasie [emoji14]Nie ma takiej opcji. Ja zaciskam nogi i ostatnia zamykam to forum. Agniecha jesteś za fajną osobą żeby bać się planu B. Działaj dziewczyno i nie poddawaj się.
Never give up
3maj się Kochana... zaciskam [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] aby historia zakończyła się happy end [emoji173]Cześć dziewczynki obiecałam że napisze jak się sprawy mają.Dzisiaj słyszałam jak bije serce mojej kruszynki 131 uderzeń ale jest za maly przyrost maluszka bo z 3 mm po tygodniu 4,5 mm a niestety podejrzewane zwyrodnienie zasniadowe uroslo do 14mm i prawdopodobnie to nakręca mi betę z wczoraj 29 800. Lekarz już specjalnych nadziei nie daje i jezeli za dwa tygodnie beta będzie okolo 60tys i maly zarodek w stosunku do wieku ciąży to będę miala zabieg.Bardzo sie boję .po zabiegu trzeba kontrolowac bete i powiedział ze nie będę mogła zajść w ciążę przez rok czasu i przepisze mi wtedy tabletki.Mogą namnazać sie komorki nowotworowe po ciąży zasniadowej .Boję sie jak to się wszystko zakonczy.Pozdrawiam wszystkie
Never give up
A Ty Kurczaczku też po nocy buszujesz widzę [emoji14]@dżoasia a tak w ogole to co Ty o 3.45 wyrabiasz na forum?? Prosze spac i jajniki regenerowac!
Niezapominajka2018
Będę trzymać kciuki, aby ta twoja kruszynka dobrze się rozwijała. Teraz Ty musisz w to mocno uwierzyć. Musi być dobrze.Cześć dziewczynki obiecałam że napisze jak się sprawy mają.Dzisiaj słyszałam jak bije serce mojej kruszynki 131 uderzeń ale jest za maly przyrost maluszka bo z 3 mm po tygodniu 4,5 mm a niestety podejrzewane zwyrodnienie zasniadowe uroslo do 14mm i prawdopodobnie to nakręca mi betę z wczoraj 29 800. Lekarz już specjalnych nadziei nie daje i jezeli za dwa tygodnie beta będzie okolo 60tys i maly zarodek w stosunku do wieku ciąży to będę miala zabieg.Bardzo sie boję .po zabiegu trzeba kontrolowac bete i powiedział ze nie będę mogła zajść w ciążę przez rok czasu i przepisze mi wtedy tabletki.Mogą namnazać sie komorki nowotworowe po ciąży zasniadowej .Boję sie jak to się wszystko zakonczy.Pozdrawiam wszystkie
Ostatnia edycja:
sssurykatka
@Leweczek1 straszne. Nie wiem czemu życue nas tak kopie... mam nadzieję jednak na jakiś pozytywny scenariusz u Ciebie. Wysyłam dobre myśli.
Ja dziś 10 dpt 3 dniowca głupia sroka zrobiłam rano sikańca. Zero. Śladu drugiej kreski. Polecę jeszcze przed pracą na betę, ale się nie łudzę. Chyba się napiję wieczorem
Ja dziś 10 dpt 3 dniowca głupia sroka zrobiłam rano sikańca. Zero. Śladu drugiej kreski. Polecę jeszcze przed pracą na betę, ale się nie łudzę. Chyba się napiję wieczorem
reklama
Agniecha1508
@Leweczek1 - kuchana - dzidziak da radę !!!No właśnie te życie po raz kolejny w tym roku sobie ze mnie kpi.Mam 42 lata i naprawdę już pogodzilam sie z myślą że będziemy już sami.Jest mi bardzo trudno z tym wszystkim
Podziel się: