Laurka2019
Fanka BB :)
Jeszcze raz każdej świeżo upieczonej mamusi WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA TEN BŁOGOSŁAWIONY CZASTakiego dnia na forum już dawno nie było... [emoji123][emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze raz każdej świeżo upieczonej mamusi WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA TEN BŁOGOSŁAWIONY CZASTakiego dnia na forum już dawno nie było... [emoji123][emoji173]
Teraz już tylko aby beta rosła Progesteron moze być. Co do paniki to niestety nie znam złotej rady.Dziewczynki kochane gratyluje pozostalej trojce[emoji9]
Jesteście tak samo spanikowane jak ja? Po pierwsze nie wierzę, po drugie nie wierze, a pp trzecie cholernie się boje:-)
10 dpt Estradiol 204
Progesteron 24. Mogę prosić o jakaś interpretację wyników?
Od momentu jak zaczęłam Was czytać uroslyscie w moich oczach do rangi wyroczni w tematach medycznych[emoji4]
Tak, okres przychodzi normalnie ;-)Dziewczyny przypomnijcie mi prosze dzis mam 28dc i tydzień juz na gonapeptylu daily czy ja dostane @ bo pobolewa mnie brzuch dołem już nie pamiętam jak to było bo ostatni raz podchodziłam 5 lat temu skleroza
Anetka meeeeeeega kciuki za szybkie przyjście @, a potem stymulacja i jedziesz z koksem!!!Dzieki ze pytasz. Czekam na okres i mam dzwonic 1dc i musi mnie Lewy zobaczyc 2dc czy nie ma torbieli i jak nie to start stymulki [emoji4]
No tooooo... kiedy crio???Dzięki kochana że pytasz [emoji8]
Po 5 procedurach na własnych komórkach, stracie kilkunastu zardoków, dwóch biochemicznych i pustym jaju.... i biorąc pod uwagę naszą historię i wyniki.....zdecydowaliśmy się na AZ... także w planach crio [emoji6]
hmm może jeszcze coś zaskoczy, nie miałaś ovitrelle? Zobaczyny co dr z kliniki na wizycie wymyśli :*@Ela86 @Niezapominajka2018 gratulacje Super!
Czekamy na resztę dziewczyn
U mnie kiepsko Byłam dziś na usg rano by potwierdzić pekniecie pecherzyka. Okazało się, że pecherzyk nadal jest, trzeci dzień ma 21-22 mm, i jakas grubsza otoczka zaczęła się wokół niego robić... prawdopodobnie nie pęknie. Lekarz powiedział też, że endometrium jest za grube jak na tę fazę - 13.5 mm. He? Zawsze miałam takie w okolicy owulacji. Nie wiem co o tym myśleć, poryczałam się jak wyszłam z gabientu. Umówiłam się na rozmowę z moją dr w godzinach 13-14. Ciekawe co powie... nigdy mi się takie coś.nie zdarzyło . Wiem, że to.nie tragedia i starałam się podchodzić na luzie, a teraz tak zareagowałam jakby to był koniec świata
Wzstkiego najlepszego z okazji urodzin Bo jeszcze niedawno miałaś 39 ;POj ty się tak nie rozpędzaj....ja mam 40 lat i dwójka mi wystraczy
Ania nie pinkol Dawaj! To gdzie i kiedy laski? Ja jestem słabym organizatorem, bo poza swoją kuchnią to świata nie widzęKurcze ja teraz tak myślę,że się tak podjarałam tym sobotnim spotkaniem,a przecież mam mega katar i Was jeszcze pozarażam.
Gratuluję siusiaczka!!!Czesc dziewczyny musiałam przełożyć poniedziałkowa wizytę na dzisiaj i oglądałam właśnie swojego bejbika Pierwszy raz się dziś popłakałam ze szczęścia na widok tego maluszka Fikał jak szalony! Wszystko już widac nawet każdy paluszek! Kochane każdej z Was życzę takiego widoku bo to najpiękniejsze co mnie w życiu spotkało!!! I o dziwo mimo ze to 10t+4d to już było widac siusiaczka!! Będzie synuś!!! Rany jeszcze to do mnie nie dociera... co za szczęście
Monia możesz przedzwonić do działu usług odpłatnych w szpitalu dziecięcym w Prokocimiu, tam też cenowo wychodzi w miarę ok, jeśli ceny za te badania w ogóle można za takowe uznać.Czesc dziewczyny. Poratujcie prosze dobra rada..
Te badania u Pasnika, zrobic lepiej u niego, czy gdzie indziej? Chodzi mi o finanse jak i o wyniki. Czy robiac je u niego otrzymam dojscie zdalne do wynikow/ktos mi je przesle, czy musze jechac po nie do Lodzi? No i kwestia kosztow, warto u niego czy w Diagnostyce (gdzies indziej taniej?)?
Pasnik zleca tez cala trombofilie, zespol lipidowy (zapomnialam calej nazwy) i kartiotypy? Okazuje sie po dwoch latach, ze kariotypow chyba jednak nie robili nam. Ja cos ciemno kojarze ze tak, oni jednak nie maja wynikow w systemie (choc system zmianiono w tym czasie z kart papierowych na edv).
Beta 24
Est. 752
Prog 26
Poki co nie chcę się cieszyć, bo ostatnio za bardzo przeżyłam porażkę
Aaaaa!!!! Beta 183,8 Nie wierze! Co za dzień
Ferrarko,
extra dla ciebiezebys mogla juz puscic, paluszki rozprostowac ...
Tadam
Beta hcg 171 - 11 dpt ( 3,5 dniowych bejbolkow)
Haha dziewczyny no pięknie się spisałyście dzisiaj!!! Ciekawe czy jakbym ja dzisiaj polazła na betę to też by coś wyszło, skoro taki wysokobetowy dzisiaj dzieńDziewczynki ja byłam czwarta.. dzisiaj 10 dpt beta 79..... czy mogę się cieszyć???
Nie wierzę i boję się żeby nie zapeszyc. Powiedzcie cos:-)
Estrofem 3x1. Wysłałam mojej gin wyniki, zobaczymy co powie. Dziękuję:-)Prg jest ok, Estradiol moglbyby byc wyzszy, tylko bez panikimoze tyle akurat jest ok , oprocz tego wszystko sie dopiero rozkreca. Ile go bierzesz?
Panike to ja przed USG bede miala, bo dotychczas to byl moj koniec ale nie mysle o tym dzisiaj, ciesze sie z Wami[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Ja tez powtarzam w poniedzialekJa w niedziele, Hmm myślałam ze już wszystko robimy razem
Beata ja miałam gonapeptyl od 23 dnia cyklu a 25 dostałam okres, ale ja się starzeje i mam krótsze miesiączkiDziewczyny przypomnijcie mi prosze dzis mam 28dc i tydzień juz na gonapeptylu daily czy ja dostane @ bo pobolewa mnie brzuch dołem już nie pamiętam jak to było bo ostatni raz podchodziłam 5 lat temu skleroza