reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynki kochane gratyluje pozostalej trojce[emoji9]

Jesteście tak samo spanikowane jak ja? Po pierwsze nie wierzę, po drugie nie wierze, a pp trzecie cholernie się boje:-)

10 dpt Estradiol 204
Progesteron 24. Mogę prosić o jakaś interpretację wyników?

Od momentu jak zaczęłam Was czytać uroslyscie w moich oczach do rangi wyroczni w tematach medycznych[emoji4]
Teraz już tylko aby beta rosła:) Progesteron moze być. Co do paniki to niestety nie znam złotej rady.

Dziewczyny przypomnijcie mi prosze dzis mam 28dc i tydzień juz na gonapeptylu daily czy ja dostane @ bo pobolewa mnie brzuch dołem już nie pamiętam jak to było bo ostatni raz podchodziłam 5 lat temu skleroza :D

Dzieki ze pytasz. Czekam na okres i mam dzwonic 1dc i musi mnie Lewy zobaczyc 2dc czy nie ma torbieli i jak nie to start stymulki [emoji4]
Anetka meeeeeeega kciuki za szybkie przyjście @, a potem stymulacja i jedziesz z koksem!!!

Dzięki kochana że pytasz [emoji8]
Po 5 procedurach na własnych komórkach, stracie kilkunastu zardoków, dwóch biochemicznych i pustym jaju.... i biorąc pod uwagę naszą historię i wyniki.....zdecydowaliśmy się na AZ... także w planach crio [emoji6]
No tooooo... kiedy crio??? :D

@Ela86 @Niezapominajka2018 gratulacje :) Super!
Czekamy na resztę dziewczyn :)

U mnie kiepsko :( Byłam dziś na usg rano by potwierdzić pekniecie pecherzyka. Okazało się, że pecherzyk nadal jest, trzeci dzień ma 21-22 mm, i jakas grubsza otoczka zaczęła się wokół niego robić... prawdopodobnie nie pęknie. Lekarz powiedział też, że endometrium jest za grube jak na tę fazę - 13.5 mm. He? Zawsze miałam takie w okolicy owulacji. Nie wiem co o tym myśleć, poryczałam się jak wyszłam z gabientu. Umówiłam się na rozmowę z moją dr w godzinach 13-14. Ciekawe co powie... nigdy mi się takie coś.nie zdarzyło :(. Wiem, że to.nie tragedia i starałam się podchodzić na luzie, a teraz tak zareagowałam jakby to był koniec świata :(
hmm może jeszcze coś zaskoczy, nie miałaś ovitrelle? Zobaczyny co dr z kliniki na wizycie wymyśli :*
Oj ty się tak nie rozpędzaj....ja mam 40 lat i dwójka mi wystraczy;)
Wzstkiego najlepszego z okazji urodzin :D Bo jeszcze niedawno miałaś 39 ;P
Kurcze ja teraz tak myślę,że się tak podjarałam tym sobotnim spotkaniem,a przecież mam mega katar i Was jeszcze pozarażam. :(
Ania nie pinkol :D Dawaj! To gdzie i kiedy laski? Ja jestem słabym organizatorem, bo poza swoją kuchnią to świata nie widzę :D
@Kurcia ale czemu nie będziemy się całować? To po co ja tam przyjdę? :D :p

Czesc dziewczyny;) musiałam przełożyć poniedziałkowa wizytę na dzisiaj i oglądałam właśnie swojego bejbika❤️❤️❤️ Pierwszy raz się dziś popłakałam ze szczęścia na widok tego maluszka❤️ Fikał jak szalony! Wszystko już widac nawet każdy paluszek! Kochane każdej z Was życzę takiego widoku bo to najpiękniejsze co mnie w życiu spotkało!!! I o dziwo mimo ze to 10t+4d to już było widac siusiaczka!! Będzie synuś!!! Rany jeszcze to do mnie nie dociera... ❤️ co za szczęście ❤️
Gratuluję siusiaczka!!! :)
Czesc dziewczyny. Poratujcie prosze dobra rada..
Te badania u Pasnika, zrobic lepiej u niego, czy gdzie indziej? Chodzi mi o finanse jak i o wyniki. Czy robiac je u niego otrzymam dojscie zdalne do wynikow/ktos mi je przesle, czy musze jechac po nie do Lodzi? No i kwestia kosztow, warto u niego czy w Diagnostyce (gdzies indziej taniej?)?
Pasnik zleca tez cala trombofilie, zespol lipidowy (zapomnialam calej nazwy) i kartiotypy? Okazuje sie po dwoch latach, ze kariotypow chyba jednak nie robili nam. Ja cos ciemno kojarze ze tak, oni jednak nie maja wynikow w systemie (choc system zmianiono w tym czasie z kart papierowych na edv).
Monia możesz przedzwonić do działu usług odpłatnych w szpitalu dziecięcym w Prokocimiu, tam też cenowo wychodzi w miarę ok, jeśli ceny za te badania w ogóle można za takowe uznać.
Kochana i nie udawaj, że nie widziałaś ogłoszenia parafialnego :p Widzimy się jutro?

Beta 24
Est. 752
Prog 26
Poki co nie chcę się cieszyć, bo ostatnio za bardzo przeżyłam porażkę
Aaaaa!!!! Beta 183,8 ❤️ Nie wierze! Co za dzień ❤️
Ferrarko,
extra dla ciebie❤️zebys mogla juz puscic, paluszki rozprostowac ...

Tadam:D

Beta hcg 171 - 11 dpt ( 3,5 dniowych bejbolkow)❤️

Dziewczynki ja byłam czwarta.. dzisiaj 10 dpt beta 79..... czy mogę się cieszyć???
Nie wierzę i boję się żeby nie zapeszyc. Powiedzcie cos:-)
Haha dziewczyny no pięknie się spisałyście dzisiaj!!! Ciekawe czy jakbym ja dzisiaj polazła na betę to też by coś wyszło, skoro taki wysokobetowy dzisiaj dzień :D

@Justin87 ja na ostatni podglądzik jadę jutro, ale chętnie się dowiem co u @Pralinqa :)

Prg jest ok, Estradiol moglbyby byc wyzszy, tylko bez paniki;)moze tyle akurat jest ok , oprocz tego wszystko sie dopiero rozkreca. Ile go bierzesz?

Panike to ja przed USG bede miala, bo dotychczas to byl moj koniec:( ale nie mysle o tym dzisiaj, ciesze sie z Wami[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Estrofem 3x1. Wysłałam mojej gin wyniki, zobaczymy co powie. Dziękuję:-)

@annemarie disiaj jest szczególny dzień, ktory musi zwiastowac szczesliwe zakonczenie dla naszej 4 (5?)[emoji4]i będzie dobrze do samego konca ciazy- zobaczysz![emoji9]

reklama
Dziewczyny przypomnijcie mi prosze dzis mam 28dc i tydzień juz na gonapeptylu daily czy ja dostane @ bo pobolewa mnie brzuch dołem już nie pamiętam jak to było bo ostatni raz podchodziłam 5 lat temu skleroza :D
Beata ja miałam gonapeptyl od 23 dnia cyklu a 25 dostałam okres, ale ja się starzeje i mam krótsze miesiączki

Do góry