reklama
Szczescie1986
Fanka BB :)
Ciesz się ile wlezieDziewczynki ja byłam czwarta.. dzisiaj 10 dpt beta 79..... czy mogę się cieszyć???
Nie wierzę i boję się żeby nie zapeszyc. Powiedzcie cos:-)
Gratki
Szczescie1986
Dziewczyny dzień udany widze tyle bet i każdej z osobna gratuluje
Szkoda,ze tydzień temu nie było tak szczęśliwego piątku jak dziś
Szkoda,ze tydzień temu nie było tak szczęśliwego piątku jak dziś
Justin87
No tak to jeszcze nie było. Oby tak dalej. [emoji8]Rozwalilysmy bank dziewczyny
Cztery pozytywne Bety[emoji173]️Mega sie ciesze[emoji173]️
lafantynka
Cieszyć!!!! I to jak!!! Super!! Szczęśliwy ten piątek! Oby każdy dzień przynosił tylko takie wiadomosci!Dziewczynki ja byłam czwarta.. dzisiaj 10 dpt beta 79..... czy mogę się cieszyć???
motylek24
Co za dzień, gratuluję.Dziewczynki ja byłam czwarta.. dzisiaj 10 dpt beta 79..... czy mogę się cieszyć???
Dziewczynki kochane gratyluje pozostalej trojce[emoji9]
Jesteście tak samo spanikowane jak ja? Po pierwsze nie wierzę, po drugie nie wierze, a pp trzecie cholernie się boje:-)
10 dpt Estradiol 204
Progesteron 24. Mogę prosić o jakaś interpretację wyników?
Od momentu jak zaczęłam Was czytać uroslyscie w moich oczach do rangi wyroczni w tematach medycznych[emoji4]
Jesteście tak samo spanikowane jak ja? Po pierwsze nie wierzę, po drugie nie wierze, a pp trzecie cholernie się boje:-)
10 dpt Estradiol 204
Progesteron 24. Mogę prosić o jakaś interpretację wyników?
Od momentu jak zaczęłam Was czytać uroslyscie w moich oczach do rangi wyroczni w tematach medycznych[emoji4]
Never give up
Cudoooooo [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]Czesc dziewczyny musiałam przełożyć poniedziałkowa wizytę na dzisiaj i oglądałam właśnie swojego bejbika[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ Pierwszy raz się dziś popłakałam ze szczęścia na widok tego maluszka[emoji173]️ Fikał jak szalony! Wszystko już widac nawet każdy paluszek! Kochane każdej z Was życzę takiego widoku bo to najpiękniejsze co mnie w życiu spotkało!!! I o dziwo mimo ze to 10t+4d to już było widac siusiaczka!! Będzie synuś!!! Rany jeszcze to do mnie nie dociera... [emoji173]️ co za szczęście [emoji173]️
Super super super ciesz się ile się da no i teraz dbaj o was no i na koniec dnia cudowne wieści ... oby już do końca roku same pozytywne betyDziewczynki ja byłam czwarta.. dzisiaj 10 dpt beta 79..... czy mogę się cieszyć???
reklama
Never give up
Wow!!!! @annemarie beta marzeń... [emoji173][emoji173][emoji173]Ferrarko,
extra dla ciebie[emoji173]️zebys mogla juz puscic, paluszki rozprostowac ...
Tadam
Beta hcg 171 - 11 dpt ( 3,5 dniowych bejbolkow)[emoji173]️
Podziel się: