reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A to wiesci z mojej wizyty nasz maly 10cm czlowieczek jest juz na 100% dziewczynka czyli doczekalam sie i wymodlilam sobie coreczke Oliwke. Emek skisl ;) bo lekarz powiedzial i zreszta tez pokazal ze z warg sromowych juz fujarka nie urosnie [emoji16][emoji16]
Wczoraj odbieralam wyniki Papa ktore wyszly rewelacyjnie ryzyko wad bardzo odlegle :)
Po krwiaku ani sladu i nic niepokojacego nie widac ;)
Lekarz zgodzil sie na cc choc na wszelki wielki mam wziasc zalecenia od neurologa gdyby zdarzylo sie ze bylby wczesniejszy porod i trafilabym na dyzur innego lekarza
I pod obstawa lactovaginalu moge smigac na basen dla dobra kregoslupa bo sama wiem ze gdybym nie zaczela chodzic to juz za miesiac chyba bym nie mogla wstac z lozka bo juz codziennie mnie boli

[emoji7][emoji7][emoji173][emoji173][emoji179][emoji179]
20180830_195348.jpg

Załączniki

• 20180830_195348.jpg
    20180830_195348.jpg
    74,7 KB · Wyświetleń: 511
Ile ty przeszła aż mi głupio... Przepraszam ja mam chyba słaba psychikę byłam taka nastawiona. Teraz to mi nawet męża szkoda bo pewnie też się zawiódł. Ja nie miałam encortonu i to na sztucznym cyklu może to dlatego, myślisz że warto teraz spróbować z encortonem? Mam zamrożone trzy blastocysty
Kochana przy takim zapasie zarodków trafisz na tego właściwego zobaczysz, jeszcze wyjdzie słońce dla Ciebie.

A to wiesci z mojej wizyty nasz maly 10cm czlowieczek jest juz na 100% dziewczynka czyli doczekalam sie i wymodlilam sobie coreczke Oliwke. Emek skisl ;) bo lekarz powiedzial i zreszta tez pokazal ze z warg sromowych juz fujarka nie urosnie [emoji16][emoji16]
Wczoraj odbieralam wyniki Papa ktore wyszly rewelacyjnie ryzyko wad bardzo odlegle :)
Lekarz zgodzil sie na cc choc na wszelki wielki mam wziasc zalecenia od neurologa gdyby zdarzylo sie ze bylby wczesniejszy porod i trafilabym na dyzur innego lekarza
I pod obstawa lactovaginalu moge smigac na basen dla dobra kregoslupa bo sama wiem ze gdybym nie zaczela chodzic to juz za miesiac chyba bym nie mogla wstac z lozka bo juz codziennie mnie boli

[emoji7][emoji7][emoji173][emoji173][emoji179][emoji179]Zobacz załącznik 893282
Pieknie Gosiu❤️❤️❤️❤️Ciesze sie calym serduchem z Toba❤️❤️❤️❤️❤️

[emoji7][emoji7][emoji173][emoji173][emoji179][emoji179]Zobacz załącznik 893282
Kolejne super wiesci[emoji173] super Gosiu[emoji173] gratuluje malej Oliwki [emoji9][emoji9]

reklama
Do góry