reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kochana, ale zrozum, ze to zalezy od stopnia uszkodzenia plemnikow, co jest powodem zlego stanu nasienia itd itd. To co dla Twojego M moze byc nic nie znaczacym epizodem alkoholowym, dla nasienia innego mezczyzny moze miec kluczowe znaczenie. Co do oceniania kto najlepszy, dla mnie jest bezsensownym totalnie. Na jakiej podstawie stwierdzasz ze lekarz u ktorego bylas jest naj?? W medycynie nie ma licytacji ani zawodow kto lepszy [emoji6] to nie lekkoatletyka [emoji6]
Dla nas najlepszym andro w Pl jest nasz androlog, dr Wolski z Warszawy. Pewnie rowniez dlatego, ze pracuje na onkologii i zna sprawe od strony problemow z plodnoscia po chemioterapii. A takowe dotycza mojego M
Ja to kochana doskonale wszystko rozumiem.
I mówimy o tym samym lekarzu [emoji51] który notabene jest uważny za najlepszego specjalistę w swojej dziedzinie. Prawda? [emoji6]

Dlatego tez jeszcze raz zaznaczę, ze to są wasze decyzje. Mi nic do tego [emoji14]
Amen [emoji23]

reklama
I mówimy o tym samym lekarzu [emoji51] który notabene jest uważny za najlepszego specjalistę w swojej dziedzinie. Prawda? [emoji6]

Dlatego tez jeszcze raz zaznaczę, ze to są wasze decyzje. Mi nic do tego [emoji14]
Tak myslalam ze masz na mysli Wolskiego, bo tak sie o nim mowi, ze niby naj w Pl i dlatego sama widzisz. Wam ten sam lekarz mowil, ze na Wasze nasienie pifko nie zaszkodzi, a na nasze nasienie powiedzial ze nie ma opcji zeby M sie napil czegokolwiek. Wszystko zalezy od sytuacji

Amen [emoji23]
Cholera dziewczyny ,a może ja z nim się umówię skoro wy mówicie o nim tak dobrze...

@chlopkers no wiadomo. Nie musicie wogole brać tego do siebie co napisałam. Chciałam tylko podzielić się info. Każdy przypadek jest rozpatrywany indywidualnie i tu się zgodzę.
Ale zaznaczam, długotrwały stres jest jeszcze gorszy. amen [emoji23]
A odnośnie wynikow mojego m, to i mało plemników, i DFI skopane. Hormony super hiper dobre. Wg lekarza, taka uroda mojego m. [emoji51] także ten. Z mojej strony temat uważam za zamknięty [emoji6]

Cholera dziewczyny ,a może ja z nim się umówię skoro wy mówicie o nim tak dobrze...
Jesli masz mozliwosc to pewnie, ze warto zasiegnac jego konsultacji. Przyjmuje w Novum w Warszawie. Madry, fajny gosc [emoji4] tylko jak Wy nie mieszkacie w Pl, najlepiej isc od razu z wynikami meza. Zeby sie nie okazalo, ze przyjdziecie a on Wam poleci zrobienie hormonow, usg itp [emoji4]

@chlopkers no wiadomo. Nie musicie wogole brać tego do siebie co napisałam. Chciałam tylko podzielić się info. Każdy przypadek jest rozpatrywany indywidualnie i tu się zgodzę.
Ale zaznaczam, długotrwały stres jest jeszcze gorszy. amen [emoji23]
A odnośnie wynikow mojego m, to i mało plemników, i DFI skopane. Hormony super hiper dobre. Wg lekarza, taka uroda mojego m. [emoji51] także ten. Z mojej strony temat uważam za zamknięty [emoji6]
Nie chodzi o branie do siebie, bo to nic osobistego, lecz o dawanie rad innym, ze moga pic pomimo zlych wynikow. Ja bym sie na to nie odwazyla. Ale Szczescie moze pojdzie do Wolskiego, to wtedy ich chlopina dobrze pokieruje [emoji4]

Jesli masz mozliwosc to pewnie, ze warto zasiegnac jego konsultacji. Przyjmuje w Novum w Warszawie. Madry, fajny gosc [emoji4] tylko jak Wy nie mieszkacie w Pl, najlepiej isc od razu z wynikami meza. Zeby sie nie okazalo, ze przyjdziecie a on Wam poleci zrobienie hormonow, usg itp [emoji4]
Wiem gdzie to jest bo byłam tam i oddawaliśmy nasienie tylko nie miałam bezposrednio doktora tylko babka z laboratorium powiedziała ze dzieci będą ...

Nie chodzi o branie do siebie, bo to nic osobistego, lecz o dawanie rad innym, ze moga pic pomimo zlych wynikow. Ja bym sie na to nie odwazyla. Ale Szczescie moze pojdzie do Wolskiego, to wtedy ich chlopina dobrze pokieruje [emoji4]
Chyba masz problem z czytaniem [emoji14]
Napisałam, „moim zdaniem” - co było kluczowe [emoji51]
Nie każe mu pić [emoji51] i nie zlecam mu nic. Żeby było jasne!
Wiec po co wogole dalej kontynuować ten temat. Ale widzę ze ty zawsze masz coś do dodania [emoji6] taka uroda, co poradzić [emoji51][emoji23]

reklama
Chyba masz problem z czytaniem [emoji14]
Napisałam, „moim zdaniem” - co było kluczowe [emoji51]
Nie każe mu pić [emoji51] i nie zlecam mu nic. Żeby było jasne!
Wiec po co wogole dalej kontynuować ten temat. Ale widzę ze ty zawsze masz coś do dodania [emoji6]
Kochana chill[emoji173] Mysle ze nie ma sensu sie spinac [emoji4] sama mowilas ze stres szkodzi [emoji6] oczywiscie, jak sobie zyczysz, temat uwazamy za zamkniety[emoji4] milego dnia [emoji9]

Do góry