Margit2018
Fanka BB :)
Olgaa tylko Novum i najlepiej dr Zamora. I już nie kombinuj, szkoda twojego zdrowia.więc zostaje warszawa chyba tylko teraz novum czy invimed ? Czy jest to jakas różnica ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Olgaa tylko Novum i najlepiej dr Zamora. I już nie kombinuj, szkoda twojego zdrowia.więc zostaje warszawa chyba tylko teraz novum czy invimed ? Czy jest to jakas różnica ?
Ja nie dawalam zadnego zaswiadczenia, tylko l4
A ja właśnie jadąc ostatnio przez me rodzime Bronowice zobaczyłam klinikę Artvimed? Patrzę na ich stronę, to nawet PGD mają... Jacyś kiepscy są czy co? Miałabym tam rzucik beretem a zasuwam do KatowicKraków odpada. Tak naprawdę masz do wyboru Novum lub Katowice.
Jak pięknie. gratulacje. Rośnij kropku. [emoji8]Dziewczęta!melduję poslusznie przyrost bety
9 dpt 200
11 dpt 550!!
[emoji173] kropku rośnij ![emoji173] szczęście trwaj!
Kurcia no nie wiem, po co ty na śląsk jeździsz jak w krk sami specjaliści. No cóż pewnie na biednego nie trafiłoA ja właśnie jadąc ostatnio przez me rodzime Bronowice zobaczyłam klinikę Artvimed? Patrzę na ich stronę, to nawet PGD mają... Jacyś kiepscy są czy co? Miałabym tam rzucik beretem a zasuwam do Katowic
Galopuje jak szalony! [emoji173]Dziewczęta!melduję poslusznie przyrost bety
9 dpt 200
11 dpt 550!!
[emoji173] kropku rośnij ![emoji173] szczęście trwaj!