Netiaskitchen
Fanka BB :)
Pięknie :-) :-) :-) Niech zatem dalej rośnie!!! Mega radość :-) :-) :-) Gratulacje!!!Beta 103,3. [emoji173][emoji173][emoji173] 7 dpt 2 blastocyst.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pięknie :-) :-) :-) Niech zatem dalej rośnie!!! Mega radość :-) :-) :-) Gratulacje!!!Beta 103,3. [emoji173][emoji173][emoji173] 7 dpt 2 blastocyst.
Chcę być gruba!!! [emoji173][emoji173][emoji173]Bedziesz gruba
Gratulacje kochana[emoji173]
Gratuluję wiedziałam, że tak będzie! u mnie w labie są takie normy 1 trymestr: 154 - 3243 estradiolBeta piękna ale co z resztą? Jestem na cyklu naturalnym i biorę luteinę 3x1 i tak samo duphaston i wydaje się być ok progesteron. Za to martwi mnie estradiol. Biorę 2x1 estrofem. Czy to są prawidłowe wartości? TSH podskoczyło, zapomniałam się i wzięłam rano pół tabletki, bo chciałam zrobić bez euthyroxu badanie. Pewnie trzeba będzie zwiększyć dawkę. Muszę szybko ogarnąć endokrynologa. Zobacz załącznik 868510
Super!!!! [emoji173] Gratulacje i kciuki za ciag dalszy [emoji110] [emoji110]Beta 103,3. [emoji173][emoji173][emoji173] 7 dpt 2 blastocyst.
Cudna jest[emoji7] [emoji7] [emoji7]Krwawienia ( bo chyba o tym tu mowa ) ja niepokojace ale nie musza oznaczac nic złego .Mi sie krew po nogach lała w 8dpt ( w 7 beta 88) i to z tego wyszło. Zobacz załącznik 868324
Gratulacje kochana wiedzialam ze bedzie pieknie mimo twojego marudzeniaBeta 103,3. [emoji173][emoji173][emoji173] 7 dpt 2 blastocyst.
Dobrze, że chociaż jedna z nas w to szczerze wierzyła. [emoji8]Gratulacje kochana wiedzialam ze bedzie pieknie mimo twojego marudzenia
Suuuuuper [emoji7] [emoji7] [emoji7] wspaniały wynik, gratulacje!!!Beta 103,3. [emoji173][emoji173][emoji173] 7 dpt 2 blastocyst.
Niech się przygotowują, że w życiu nie ma lekko. faktycznie, muszę je przeprosić. niech się pięknie rozwijają. Moje cudowne maleństwa. [emoji7][emoji847]Cudownie!!!!! Nie mogło być inaczej teraz pomasuj Kropeczki za ten stres co im dziś zafundowałaś