reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pyłek pszczeli stoi od roku w szafce i też nie wiem jak się za niego zabrać mleczko pszczele to jeżdżę inna bajka ale z jednego worka wzięte

Nasz stoi od dwóch lat i małżon powiedział, że tego g.... nie tknie nigdy więcej heh :-D Mnie Kochana na komórki lekarka poleciła wszelkie antyoksydanty, bo one pozbywają się wolnych rodników, które właśnie złe na nie wpływają (na zarodki podobno też, więc brałam aż do 8 tygodnia):
Witaminę C 1000mg
Q10 90mg
Resveratrol 1000mg
Witaminę E 400mg
DHEA 25mg

To są dawki na dzień :-) z komórkami nigdy nie miałam problemu

Teraz tak sie zastanawiam czy pierw nie podejsc do iui a jak sie nie uda to do in-vitro:confused:Z mezem podjelismy decyzje ze chcemy odrazu podejsc do in-vitro ale teraz mam metlik w glowie:(

reklama
Do góry