Dzięki, robiłam w Gamecie w GdyniJa już po cichu gratuluje jak dobrze kojarzę robiłaś transfer w Invimed u Dw ?
reklama
Super dzięki@Koko8 ja to biore. Royal Jelly. Ale w tabletkach. Podobno pomaga na endometrioze.
Trzymam mocno kciukiDzięki, robiłam w Gamecie w Gdyni
Agnieś191
Fanka BB :)
U kogo ?Dzięki, robiłam w Gamecie w Gdyni
RedHotChiliPepper28
Pyłek pszczeli stoi od roku w szafce i też nie wiem jak się za niego zabrać mleczko pszczele to jeżdżę inna bajka ale z jednego worka wzięte
Nasz stoi od dwóch lat i małżon powiedział, że tego g.... nie tknie nigdy więcej heh Mnie Kochana na komórki lekarka poleciła wszelkie antyoksydanty, bo one pozbywają się wolnych rodników, które właśnie złe na nie wpływają (na zarodki podobno też, więc brałam aż do 8 tygodnia):
Witaminę C 1000mg
Q10 90mg
Resveratrol 1000mg
Witaminę E 400mg
DHEA 25mg
To są dawki na dzień :-) z komórkami nigdy nie miałam problemu
gosia321
Eee dobry tylko z woda i z miodem miesza sie wieczorem lub przynajmniej 2 h przed wypiciemMój mąż stosował pyłek pszczeli obrzydliwy i nie pomógł
My stosowalismy razem czy pomogl napewno zdrowsi bylismy
gosia321
ale jeszcze trzymam kciuki za srodeDziewczyny nie udało się dziś jestem 9 dpt 3 dniowych zarodków. Pewnie jeszcze zrobię bete w środę ale nie mam zbyt dużej nadziei
reklama
gosia321
GratulujeDziewczyny, boje się jeszcze cieszyć, ale moja beta w 8 dpt wynosi 57.48!!! W 5 dpt było 9.18
Podziel się: