reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

1521618095-53ae906fee99b18d-aaaaaa.jpeg

Jestescie skarbnica wiedzy.
Wiec zapytam Was

Mam jakąś torbiel krwotoczna, brałam miesiąc antyków i nie zmniejszyła się.
Co z tym robić.
Operować?

Dodam że przy pierwszym invitro ona była obecna. Byłam stymulowania, pobierali z tej strony na której mam to dziadostwo pęcherzyki.

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

a to jest taka krwotoczna po niepękniętym pęcherzyku czy może jednak związana z endometriozą (czekoladowa) - mówił coś lekarz?

@Faluś a gdzie Ty masz tego gronkowca?
Bo mi jakiś czas temu wychodził w gardle (teraz już nie), ale lekarka mi mówiła, żeby nic z tym nie robić..

reklama
Witajcie KOCHANE! Dziękuję za wszystkie kciuki i ciepłe słowa. :) Badanie wyszło dobrze, kość nosowa i przezierność OK. Teraz czekam na wyniki badania krwi - ok 10 dni czyli przed Świętami będę wiedzieć na 100%:) Lekarz powiedział że po tym co zobaczył nie ma się co martwić o wyniki krwi:) Aaaaa i jeszcze jednio! WYGRAŁAM! NA 80% jest córcia Anastazja;)
No widzisz ;) super , że wszystko dobrze :) najważniejsze lekarz potwierdził :)
A gdzie fotka dla Ciotek ? ;)

Witajcie KOCHANE! Dziękuję za wszystkie kciuki i ciepłe słowa. :) Badanie wyszło dobrze, kość nosowa i przezierność OK. Teraz czekam na wyniki badania krwi - ok 10 dni czyli przed Świętami będę wiedzieć na 100%:) Lekarz powiedział że po tym co zobaczył nie ma się co martwić o wyniki krwi:) Aaaaa i jeszcze jednio! WYGRAŁAM! NA 80% jest córcia Anastazja;)
Cudowna wiadomość!!!!!!

reklama
Kochane....jestem w kropce...musze 2dc wykonac badanie progesteronu...a 2dc wypadnie mi w sob albo w niedz.
Pomozcie....gdzie mogę zrobic badanie...
Poznan...lodz...kolo...wchodzi e gre....

Do góry