reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
3 pecherzyki dominujace 17-20 mm i wtedy bierzesz zastrzyk uwalniajacy. Po punkcji na pewno dostaniesz estrofem i inne leki, oni juz wiedza co robic zeby bylo dobrze. Mozesz na wlasna reke wypic lampke wytrawnego czerwonego wina i jeść orzechy to tez Ci podrosnie endo [emoji5]
Dziekije za rady :) kochana jestes .

@JoannaRak kochana mam wizyte na 12 a pociag powrotny juz o 13:30 a musze dojechac do dworca spory kawalek. Nie wiem ile zejdzie mi w gabinecie. Ale napewno bede juz po 11 w apc bo o 10:10 wysiadamz pociagu 50 min w autobusie. Najgorsze ze nie mambezposredniego pociagu z lodzi do olsztyna i w tym jest problem zebh spasowac lodz z warszawa :(
A jak sie spoznie na ten pociag to natepny mam z 2 przesiadkami i jedzie przez Torun lacznie prawie 7 h

Ostatnia edycja:
Hmm moim zdaniem jednak sciaganie jest lepsze. Dami jest w trakcie chemi i wiadomo oslabiony wyniszczony chemia organizm co powoduje tez gorsze gojenie sie ran i stany zapalne nie wspomne juz o zakarzeniach bakteryjnych ktore moga sie rozwinac przy wszczepieniu drenu. Ale musicie pogadac z lekarzem ja nim nie jestem ;)
aha dziekuje kochana .. no rozważamy każda mozliwosc..

Tam gdzie spadaja anioly.
Frytki przy naszych zestawach lekow to tak troche niezbyt na watrobe:p Ale w sumie na zachcianki w ciazy trzeba sobie pozwalac;)
Proszę nie czytać smutnych książek.
Po transferze czytałam Poczwarkę i chociaż już kiedyś czytałam tę książkę, to wyłam jak głupia a na dodatek musiałam się z tym ukrywać przed mężem, bo by mi wybił z głowy czytanie takich książek. W sumie nic dziwnego.

Moje kochane forumowiczki
Mój wigilijny cud nadal trwa jest akcja serca :D choć nie obyło się bez stresu bo od rana zaczęłam plamic i szłam na usg jak na wyrok ale jest ok. Na plamienia dostałam duphaston i Acard ale kurcze zapomniałam spytać jak go brać czy rano z euthyrox czy wieczorem?
I to jest fantastyczna wiadomość. Oby więcej takich. :)

Tak jest wszędzie...
Powiem Ci szczerze ze zarówno kierownicy i współpracownicy nie lubią jak ktoś długo jest na l4. Zawsze myślą że niestety ale ktoś ściemnia a tak naprawdę jest zdrowy. Teraz niestety się to będzie na Tobie odbijać i bedą ci to okazywać w takiej sposób.
Nie wiem jak to będzie zobaczymy jutro wzięłam czopek i jak narazie jest dobrze czuje go Ale mniej

reklama
Paulinka zrób tak żeby ktoś słyszał twoją rozmowę z kierowniczką i prośbę o przydzielenie lżejszej pracy
Nikt za mną nie pójdzie tam nie jest tak ze pracownik za pracownikiem pójdzie nie ma tak udadzą ze nie słyszą albo ze nie słyszały Ale powiem jutro przy wszystkich ze ja ciężkich rzeczy robić nie mogę zobaczymy jaka będzie jej reakcja

Do góry