reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Oki to jakbyś mogła od piątku to by było super ;) ja jutro muszę o 5 wyjechać więc jak rano się wyrobie to postaram się wstawić kalendarz :) A teraz już usypiam bo dziś ciężko jakoś.. :) dzięki Kochana :*

Ok, od piątku mogę wstawiać :). Napisz mi w wiadomości prywatnej jeśli znajdziesz czas jak to dokładnie się robi. Jeśli nie to metoda prób i błędów może mi się uda :)

Dostawałam acofil przy poprzedniej próbie. Wyroba powiedział ze nie jest jego fanem bo noe znamy skutków ubocznych.
Eszz... trzeba walczyć . Kiedyś się uda. Najważniejsze to się nie poddawać
Chociaż boli jak cholera
Kochana twoj przypadek jest podobny do mojego:) powiedz mi dokladnie jak przyjmujesz leki i w jakich dawkach? Chodzi mi o heparyne i encorton. Ktory masz dpt? A Wyroba zwraca uwage wgl na te podstawowe badania jak prolaktyna, insulina itp bo ja mam z tym troche problemy przy pco i szlachta oczywiscie na to nie zwraca uwagi, twierdzi ze jest ok a ja mysle ze oprocz wszystkiego innego to i tu jest ze mną problem. Bierzesz/bralas moze kiedys metformax?

@Iskra_82 a u mnie moja teoria z progesteronem by sie sprawdzala. Badalam w pon przed lekami i byl 5.88 a dzisiaj o tej samej porze i tez przed lekami i wyszedl 14. A prolutex biore o 14 wiec chyba on tak ladnie i na dlugo podnosi poziom;)
Kurde o ile beta.express w tym labo to na progesteron czekalam do tej pory

@anett96 ostatnia stymulacja była pod jego nadzorem. Nie wyszło lepiej. Straciłam już cierpliwość do tej kliniki.
rozumiem, jeżeli masz na mysli Bociana w Białymstoku to moja kol. u nich była i nie poleca... Poleciła bym Ci Gametę w Łodzi,trochę dziewczyn stąd tam jest. @adunnnia90 która niedawno urodziła na przykład,ale nie wiem u jakiego lekarza..

no u meza to juz niestety nie pomaga:( prubuje z śliwkami suszonymi.i aktivia ... ale kiepsko idzie.. wody to dami az ma zanadto ... brzuch znow wrócił no i nogi balony .. szok że tak szybko to wróciło
Lactuloza u nas to podaja pacjentom onkologicznym nie wiem czy u was tez to sid tak nazywa. Kochana spytaj lekarza u nas to lekarz wypisuje co trzeba i co pomaga

reklama
Do góry