reklama
dżoasia
Fanka BB :)
I nie oszukujmy sie - dziadowskim
kochana jeżeli teraz Ci się nie uda to jedziemy na tym samym wózku - mamy po 1 mrozaczku..
Oczekiwanie2017
Oki to jakbyś mogła od piątku to by było super ja jutro muszę o 5 wyjechać więc jak rano się wyrobie to postaram się wstawić kalendarz A teraz już usypiam bo dziś ciężko jakoś.. dzięki Kochana :*
Ok, od piątku mogę wstawiać . Napisz mi w wiadomości prywatnej jeśli znajdziesz czas jak to dokładnie się robi. Jeśli nie to metoda prób i błędów może mi się uda
dżoasia
Kochana twoj przypadek jest podobny do mojego powiedz mi dokladnie jak przyjmujesz leki i w jakich dawkach? Chodzi mi o heparyne i encorton. Ktory masz dpt? A Wyroba zwraca uwage wgl na te podstawowe badania jak prolaktyna, insulina itp bo ja mam z tym troche problemy przy pco i szlachta oczywiscie na to nie zwraca uwagi, twierdzi ze jest ok a ja mysle ze oprocz wszystkiego innego to i tu jest ze mną problem. Bierzesz/bralas moze kiedys metformax?Dostawałam acofil przy poprzedniej próbie. Wyroba powiedział ze nie jest jego fanem bo noe znamy skutków ubocznych.
Eszz... trzeba walczyć . Kiedyś się uda. Najważniejsze to się nie poddawać
Chociaż boli jak cholera
dżoasia
@Iskra_82 a u mnie moja teoria z progesteronem by sie sprawdzala. Badalam w pon przed lekami i byl 5.88 a dzisiaj o tej samej porze i tez przed lekami i wyszedl 14. A prolutex biore o 14 wiec chyba on tak ladnie i na dlugo podnosi poziom
Kurde o ile beta.express w tym labo to na progesteron czekalam do tej pory
Kurde o ile beta.express w tym labo to na progesteron czekalam do tej pory
rozumiem, jeżeli masz na mysli Bociana w Białymstoku to moja kol. u nich była i nie poleca... Poleciła bym Ci Gametę w Łodzi,trochę dziewczyn stąd tam jest. @adunnnia90 która niedawno urodziła na przykład,ale nie wiem u jakiego lekarza..@anett96 ostatnia stymulacja była pod jego nadzorem. Nie wyszło lepiej. Straciłam już cierpliwość do tej kliniki.
dżoasia
Chyba u radwana wlasnierozumiem, jeżeli masz na mysli Bociana w Białymstoku to moja kol. u nich była i nie poleca... Poleciła bym Ci Gametę w Łodzi,trochę dziewczyn stąd tam jest. @adunnnia90 która niedawno urodziła na przykład,ale nie wiem u jakiego lekarza..
gosia321
Lactuloza u nas to podaja pacjentom onkologicznym nie wiem czy u was tez to sid tak nazywa. Kochana spytaj lekarza u nas to lekarz wypisuje co trzeba i co pomagano u meza to juz niestety nie pomaga prubuje z śliwkami suszonymi.i aktivia ... ale kiepsko idzie.. wody to dami az ma zanadto ... brzuch znow wrócił no i nogi balony .. szok że tak szybko to wróciło
reklama
Margit2018
Kurcia zawsze coś, ja miałam mieć histeroskopie a mam infekcję normalnie pod górkęNo i transferu nie bedzie... lekarka (mojego dzis nie bylo) wypatrzyla ze moze byc polip. Wiec 20.01 mam histeroskopie.
Mam nadzieje ze 12 dc to nie za pozno na histero... bo taka mi date wyznaczyli...
Podziel się: