To słabo chyba to nie oznacza nic dobrego... przykro mi23.12 transfer czyli 11 dpt
reklama
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Musisz powtórzyć raz jeszcze. Trzymam kciuki aby to była jakaś okropna pomyłka!23.12 transfer czyli 11 dpt
ewelin85
Naturalny cud test w wigilijny poranek 6+2 ale kto wie kiedy była owulacja może późniejsza no nic pozostaje mi tylko czekać i tak nic więcej nie mogę zrobić.A który to dpt?? :-(
gosia321
Przykro miSprawdzilalam ;(((((( mlU/ml tylko że inne Labolatorium
Ale mimo wszystko powtorz jeszcze raz w poprzednim labie
walczaca o szczescie
A jak uWas? Kiedy zaczynacie i na którą klinikę się się zdecydowaliście??Piekny widok zazdraszczam
dżoasia
nie ma sprawy, z chęcią bym przejęła na jakis czasMmmmmm...... yyyyyy........ przesyłam wszystko! Już bym chętnie podzieliła się z Tobą moją zażyłością z wc
walczaca o szczescie
Musisz wierzyć!!Naturalny cud test w wigilijny poranek 6+2 ale kto wie kiedy była owulacja może późniejsza no nic pozostaje mi tylko czekać i tak nic więcej nie mogę zrobić.
Kochana przypomniałam sobie ze zarodek to chyba bliżej 7 tygodnia widać...Tym bardziej że nie wiadomo kiedy ta owulacja była. .. będzie dobrzeNaturalny cud test w wigilijny poranek 6+2 ale kto wie kiedy była owulacja może późniejsza no nic pozostaje mi tylko czekać i tak nic więcej nie mogę zrobić.
Dziewczyny odebrałam wynik bthcg 39,45 a 48 h temu miałam 53,4;((((((((
Przykro mi
reklama
hope322
GratulacjeBeta hcg 403
Podziel się: