Trzymam za Was wszystkie kciukiJestescie niesamowite :-) mam nadzieję że jutro tez bede ryczec ze szczescia :-)
reklama
o rany kolejny pozytyw dziś! Widac widacWitajcie
Przesyłam dużo uśmiechu i pozytywnej energii... płacze że szczęścia a jednocześnie strachu co dalej czy wszystko będzie dobrze.
widzicie te kreseczki czy tylko ja je widzę dzisiaj 10dpt . Jeden test z porannego moczu a drugi za godzinkę dla potwierdzenia. Co myślicie ?? Jest nadzieja ??
meg86
Fanka BB :)
Wow co za super dzień. GratulujęWitam po przerwie[emoji4]
Dzis 11 dpt dwudniowych zarodkow i mamy druga kreseczke [emoji5]
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
Beta będzie piękna a w czwartek piękny przyrost! [emoji110] [emoji7]Gratki to jest nas dwie!
Daj znak jaka beta bedzie dzis
Ja miałam robic w czwartek ale zrobię jutro betę i w czw. powtórka.
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje dziewczyny!zazdroszczęja 5dpt. Juz nic nie boli i czuję sie ok ale stres został!korci mnie zeby zrobic test choć i tak wiem ze jeszcze za wcześnie. Mój M dziś w pracy i sama zajmuję sie naszą roczną córą to moze dlatego mniej czuję bólu brzucha bo nie ma czasu nad rozczulaniem sie nad sobąale mdłości zostały i wrażliwość na zapach sie pojawiła....juz chciałabym zobaczyć 2krechy....albo betę pod sufit
walczaca o szczescie
Gratuluję!! Czekałam na ten post! Teraz mogę spokojnie odpoczywaćWitam po przerwie[emoji4]
Dzis 11 dpt dwudniowych zarodkow i mamy druga kreseczke [emoji5]
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
Gratuluję!!Dzielna po mamie, a tez kciuki cioc z forum pomogly jej dziękuję Wam wszystkim , jesteście kochane. Ale kciuki ciocia niech dalej trzymają moja mała kruszynka teraz aby tylko beta pięknie rosła , później był pecherzyk a na koniec cudne bicie serduszka
A jakie miałyście blastki podane??
@marg88 i @HopeFul87 ? Troszkę gorszej klasy??
Dziękuję Słońce,ja dwukrotnie do Ciebie chciałam wysłać wiadomosc na priv ale masz coś zablokowane!Gratuluję!! Czekałam na ten post! Teraz mogę spokojnie odpoczywać
Wypoczywaj!!!
reklama
HopeFul87
Jaka to finalnie byla blastka to nie wiem, nie pytalam ale jako zarodek 3dniowy klasyfikowany byl na klase c
Podziel się: