Olusja1987
Fanka BB :)
Krew oddana.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki wielkie dziewczyny za Wasze odpowiedzi któraś z Was pytała gdzie się leczę - dopiero zaczynamy naszą "przygodę", w listopadzie mamy umówioną wizytę w Novum. Zapoznawałam się z "ofertą" in vitro i sama nie wiem na jaką miałabym się zdecydować, ale o tym zadecyduje już pewnie lekarz. Moją przypadłością jest PCOS, brak owulacji nawet po Clo+pregnyl jak już pisałam, 28 cykli za nami po pustym pęcherzykiem zakończonym łyżeczkowaniem
No to nie pomogę myślałam że bardziej centrum albo chociaż trochę bliżejSZCZECIN
dNo to nie pomogę myślałam że bardziej centrum albo chociaż trochę bliżej
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
ja po transferze wracałam 5h do domu. Nogi wylożyłam na tapicerkę i tak wracałam, a jutro mam nadzieję usłyszę serduszkoJutro transfer o 16.30 tak się cieszę ale odrazu po jedziemy 5 h do Chorwacji będziemy się zatrzymywać myślę że to nie zaszkodzi. Jak myślicie.? @tamiza nie poddawaj się, asinka89 bądź dzielna, olusja 1987 trzymam kciuki. Dziewczyny miłego dnia muszę się spakować bo jutro nie będzie kiedy. Buzia
Ja też bardzo polecam novum ! zawsze miło konkretnie i na temat ....A co potrzebujesz ustalić? Ja jestem w Novum i serio jestem zadowolona, nigdy nie miałam takiej sytuacji.
Co więcej jak tylko dzwonię to już często mówią,że kojarzą po nazwisku - co dla mnie jest mega zaskoczeniem w przypadku tak dużej liczby pacjentów ;-)
ja po transferze wracałam 5h do domu. Nogi wylożyłam na tapicerkę i tak wracałam, a jutro mam nadzieję usłyszę serduszko
d
Dziękuję za chęci.
Mozesz odpowiedzieć Waszą historię?? Za ktorym podejsciem sie udalo?? ;-)hej ja jestem pacjentką novum leczyłam się u nich 2 lata po 3 poronieniach .. przygodę zaczęłam u dr Taszyckiej a szczerze polecam dr Lewandowskiego ( jest szefem novum i zajmuje się tylko trudnymi przypadkami ) , dzięki niemu jestem w 25 tygodniu ciąży ! Trzymam kciuki )))