Tak i to pozytywnie zaskoczyłaś, bo a myślałam ,że barierą jest moje 40 lat
reklama
Chciałabym wygrać tą walkę,ale bez odpowiedniej broni się nie daGaska nie odpuszczaj nigdy .
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Wyobraź sobie,że ja od paru dni mam 40 lat i kto tu może powiedzieć o starości.Ja czasu to już nie mam , a czasem myślę,że najlogiczniej byłoby złożyć broń i przyznać się do porażki.
Nie wolno Ci tak myśleć. Jeśli masz siły to trzeba walczyć do szczęśliwego końca.
Gaska może dlatego,że jeden -ja mam oba do tego pełno zrostów..ogólnie kiepsko i laparoskopia nie wiem czy się uda im dotrzeć...musieli by ciąć i myślę,że tego się boją-bo wiadomo flaki jak uszkodzą to lipa... i mój M też tak się boi a ja powiedziałam ,że zrobię wszystko co tylko możliwe by się udało!T
Trzymam kciuki za udaną wizytę . Ja też mam jeden niedrożny i mi nic o tym nie mówił, a chodzimy do tego samego.
Ale nie zaszkodzi jak Go podpytasz na następnej wizycie-dla świętego spokoju
piękny wiek!!!!
Tak i to pozytywnie zaskoczyłaś, bo a myślałam ,że barierą jest moje 40 lat
Gaska może dlatego,że jeden -ja mam oba do tego pełno zrostów..ogólnie kiepsko i laparoskopia nie wiem czy się uda im dotrzeć...musieli by ciąć i myślę,że tego się boją-bo wiadomo flaki jak uszkodzą to lipa... i mój M też tak się boi a ja powiedziałam ,że zrobię wszystko co tylko możliwe by się udało!
Ale nie zaszkodzi jak Go podpytasz na następnej wizycie-dla świętego spokoju
Może masz rację, ja jeden i jestem po histeroskopii 5 lat temu robił mi w Policach WB i chybaby coś by wyszło.
reklama
Podziel się: