reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny, myślę, że wszystkie mamy większe lub mniejsze problemy z naszymi facetami podczas naszych zmagań z in vitro. Oni wydaje mi się są" na innej fali ", dla nas zostać matką to bardzo ważna rzecz i porażka boli bardzo. Chcą nas wspierać ale chyba czasem nie wiedzą jak. Nie lubią gdy płaczemy, czasem jednak trzeba by rozładować złość i frustrację.
Oni to duzi chłopcy, fajnie jest jak jest".
Chodząc do pracy mam trochę zaległości w czytaniu Was.
Pozdrawiam wszystkich gorąco .:)

Cześć dziewczyny, myślę, że wszystkie mamy większe lub mniejsze problemy z naszymi facetami podczas naszych zmagań z in vitro. Oni wydaje mi się są" na innej fali ", dla nas zostać matką to bardzo ważna rzecz i porażka boli bardzo. Chcą nas wspierać ale chyba czasem nie wiedzą jak. Nie lubią gdy płaczemy, czasem jednak trzeba by rozładować złość i frustrację.
Oni to duzi chłopcy, fajnie jest jak jest".
Chodząc do pracy mam trochę zaległości w czytaniu Was.
Pozdrawiam wszystkich gorąco .:)
Ja bym napisała tak: myślę, że wszystkie mamy większe lub mniejsze problemy z naszymi facetami.:wink:

No właśnie dr M popatrzył na wynik i powiedział, że ok ja mu powiedziałam że czytałam że powinno być max 1,5 ale on stwierdził że wcale tak nie jest i że to przesada, że jakby było w okolicach 3 to można by coś dać na obniżenie a że tu nie ma takiej potrzeby.
To pewno ma rację. Ja miałam chyba coś koło 3,5 i przepisał mi euthyrox 25 mg - to był pierwszy lek jaki od niego dostałam.

reklama
Jezu dziewczyny przespałem cały dzień. Serio wstałam o 7:00 zrobiłam pranie, ogarnęłam zmywarkę, ugotowałam jedzenie psom, zjadłam śniadanie poczytałam książkę i zasnęłam i dopiero się obudziłam.
I bardzo dobrze kochana. Choć dziś cudowna pogoda (przynajmniej u nas) to aż grzech nie wyjść na jakiś spacerek

Do góry