gooossia17
Fanka BB :)
Czyli tej luteiny więcej nie wkładać mimo, ze tak wypływa?Gosia ja mysle ze to bardzo dobry znak tak jak pisze evulek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli tej luteiny więcej nie wkładać mimo, ze tak wypływa?Gosia ja mysle ze to bardzo dobry znak tak jak pisze evulek
Hmm moze ktoras co miala 3dniowe zarodki niech sie wypowie.No tak 2,5 doby będzie i ja miałam 3 dniowy podany.
DIewcZyny pomóżcie, dzisiaj zaczęło ze mnie tak jaby wszystko wyciekać. Woda razem z luteina. Na początku ta Litwina nawet ze mnie takimi grudkami nie wylatywała jak większości z was a dzisiaj taka biała woda i luteinę taka jak mleczko do kawy. Nie wiem czy mam wziąć więcej tej luteiny czy jak?[/QUOTE
To może być dobry znak jak piszą dziewczyny
Może schodzi ci piasek i podrażnienia cewkę i z tad krew zrób sobie jutro badanie moczu, chyba że to z pochwyKobietki! Nie wiem co się dzieje. Jestem na Estrofemie, przeziębiłam pęcherz i wzięłam DaFurag Max (dziś rano 1 tabletka), na papierze przy podcieraniu żywa krew. O co chodzi?
A myslalam, ze Niemcy to tacy swiatowi I oni nie dyskryminuja. No, ale priorytety musza byc. Lepiej sciagac miliony imigrantow z trzeciego swiata niz pomoc wlasnym obywatelom, ktorzy ciezko pracuja I podatki placa. Bardzo mi przykro, ze taka masz sytuacje. Jest szansa na wyzdrowienie meza?niemcy refunduja tylko ze swiezakow ale z mrozakow juz nie fundacje nam odmowiły sponsorowanie...rodzina nie ma jak bam pomic a kto moze to wiadomo...jeszcze leczenie meza kosztuje...ahh ciezkie jest zycie..szczegolnie ze ja pracuje dorywczo tylko z pracy musiałam sie zwolnic zeby zajac sie mezem..
Zamierzam isc na wymazy ale chcialabym miec ewentualny zabieg juz za soba i zeby to krwawienie ustalo...organizm szaleje, musi dojść do siebie...nie żebym była złym prorokiem a może to jakieś infekcyjne bardziej?
Ja też tak miałam od 3-4 doby po transferze 3dniowyNo tak 2,5 doby będzie i ja miałam 3 dniowy podany.