Joaszka
Fanka BB :)
No i tego nie kumam...lekarz ratuje życie a pacjent dziekuje Bogu...Jakbym miała wszystko wypisać od Smoleńska przez TK, sądy, media, ukryte podwyżki o których mało kto wie, wolność mediów (oglądałaś w ostatnich miesiącach Wiadomości) itd. to bym musiała cały dzień pisać. Przepraszam nie obrażając nikogo ale na ich propagandę rodem z PRL w stylu 500 plus, nowe mieszkania czy domowe leki powyżej 70 lat tylko naiwni się nabierają.
Zostanę tylko przy tym co nas dotyczy. Zabrali refundację. Spoko wszystkie które tu jesteśmy jak widać na razie dajemy radę pożyczamy od krewnych, z banku itd a ile jest takich którym odebali ostatnią nadzieję przez to. No i pamiętajmy że dla nich jesteśmy morderczyniami i my i lekarze bo do nich nie dociera że nikt naszych kochanych kropków nie zabija.
To nie takie proste. W ten sposób to żadnej choroby nie powinno się leczyć u osób wierzących, żadnej operacji, żadnego ratowania po wypadku bo tata wola Boga. A przeszczepy? Pamiętacie jakie zabobony były że to wbrew boskiemu prawu szczególnie serca i co? Bóg daje nam wiedzę i daje natchnienie ludziom by rozwijali medycynę i pomagali innym. Ja wierzę w Boga i wiem że nie ma nic przeciwko mojej walce in vitro o dzieciątko i wierzę że mi pomoże. Proszę go o to z całego serca. Wierzę że jest dobry a to czego wszystkie chcemy jest dobre.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom