reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
wiesz dżoasia, że czytała to dwa razy, zeby zrozumieć i dla mnie wniosek jest jeden - dalsza diagnostyka i chwilowe zawieszenie starań, bo bez diagnozy i odpowiedniego planu leczenia nic się nie uda. Więc trzymam kciuki, żeby się jednak udało :)

Dżoasia, a jak ty się czujesz?
Tyle tez zrozumialam ale o co cho dokladnie to nie mam pojecia :p ja sie czuje ok, zupelnie jakbym juz od tygodnia nie liczac 2dniowej przerwy, miala @. moze schizuje ale zastanawiam sie tylko czy z tego moze sie zrobic jakies swinstwo... niby sie oczyszczam ale pierwszy raz przez to przechodze i dlatego boje sie czy nie ma ryzyka jakiegos zakazenia czy stanu zapalnego...?

Dzień dobry dziewczynki! :)
Zapomniałam wczoraj zdać relacje. Najważniejsze z wizyty to fakt, że tętno jest w normie 144 uderzenia na minutę. Dzidzia waży 176 g, a płeć... no tutaj niestety pępowina przeszkadzała. :) Teraz znowu 4 tygodnie czekania na kolejną wizytę.

Nasz mały wielki cud.
IMG_20170921_070614945.jpg

Załączniki

• IMG_20170921_070614945.jpg
    IMG_20170921_070614945.jpg
    42,6 KB · Wyświetleń: 406
Tu juz nie pomoge ale za to jak sie czegos dowiesz to chetnie poczytam co ci lekarz powiedzial :) zastanawiam sie, czy nie umowic sie do mojej poprzedniej gin, ona byla chyba najbardziej rzeczowa lekarka z tych wszystkich capow na jakich trafiam. Moze tez bym sobie zrobila histero przed kolejnym podejsciem, po pierwsze ze wzgl na to poronienie a po drugie zeby spr czy mi polip nie probuje odrosnac i wgl zeby miec pewnosc ze jesy ok... tylko znowu to 2tys... :( kurde z tym hajsem... czlowiek robi caly miediac po czym wydaje cala wyplate w kilka minut...

Poproś lekarza z kliniki żeby Ci wypisał skierowanie na histeroskopie na NFZ. Ja czekałam miesiąc w kolejce i dopasowali jeszcze sie do cyklu bo pytali kiedy dokładnie wypada miesiączka. Tylko szukaj prywatnej placówki która ma podpisana umowę z NFZ.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hehe cholesterol pewnie po plackach :) bo nie jest jakis bardzo wysoki
Aptt i inr super
Homocysteina tez tylko pamietaj ze wiekszosc z nas te wyniki ma w normie a caloksztalt wynikow daje obraz i najwazniejszy jest wynik mutacji. Ja tez mialam homocysteine na poziomie 8.5 czyli spoko i uklad krzepniecia tez w normie. Trzymam kciuki zeby mthfr byla ujemna

Co to jest dokładnie to mthfr?

Dzień dobry dziewczynki! :)
Zapomniałam wczoraj zdać relacje. Najważniejsze z wizyty to fakt, że tętno jest w normie 144 uderzenia na minutę. Dzidzia waży 176 g, a płeć... no tutaj niestety pępowina przeszkadzała. :) Teraz znowu 4 tygodnie czekania na kolejną wizytę.

Nasz mały wielki cud.
Zobacz załącznik 823168

Ja tez chce takiego cuda!!! [emoji3]

Kochane jak samopoczucie? Bo ja jakaś zrezygnowana, juz nic nie czuje i tylko czarne myśli [emoji29]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Ja właśnie zaczynam się martwić, bo czuję, że grzybicza infekcja pochwy chyba mi sie zaczyna. No załamka. Jeszcze to mi teraz potrzebne. Pisałam do lekarza, ale na razie nie mam odpowiedzi co robić, co mogą mi tu na miejscu przepisać na to dziadostwo.Przecież na to antybiotyki są, a chyba niewskazane teraz i co z luteiną dopochwową w takim razie.

Ja właśnie zaczynam się martwić, bo czuję, że grzybicza infekcja pochwy chyba mi sie zaczyna. No załamka. Jeszcze to mi teraz potrzebne. Pisałam do lekarza, ale na razie nie mam odpowiedzi co robić, co mogą mi tu na miejscu przepisać na to dziadostwo.Przecież na to antybiotyki są, a chyba niewskazane teraz i co z luteiną dopochwową w takim razie.
Kurcze chyba kazda z was ktora ma ta luteine dopochwowa narzeka na te infekcje, masakra jakas. Moze lepiej poprosic o ten lutinus choc jest duzo drozszy to mi sie po nim nic kompletnie nie dzialo. Ewentualnie prolutex w zastrzykach - jest bardzo skuteczny ale tez niestety drogi. Z tym, ze biorac pod uwage koszty badan i antybiotykow oraz ryzyko przy tych infekcjach to cena tych lekow chyba juz nie robi takiej roznicy...

Kochane jak samopoczucie? Bo ja jakaś zrezygnowana, juz nic nie czuje i tylko czarne myśli [emoji29]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Ja tez tak mam. Jakos sceptycznie podchodze to tego crio. Nie bardzo wierze, ze moze sie udac. Puki co pije duzo wody, bo boje sie, ze po estradiolu mam gesta krew a zadnych lekow poza progesteronem nie mam. Wstawalam dzisiaj w nocy do lazienki 3 razy. Poza tym chyba bierze mnie przeziebienie :/ Zrezygnowalam z kawy i caly dzien przymulona chodze. Do lazienki na "2" tez sie boje isc :p Najlepiej byloby przespac ten okres do bety :)

reklama
Do góry