reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Raczej na to nie liczę, coś musi być na rzeczy, skoro w 1 dzień spadła o połowę a do dzisiaj zamiast spaść to podrosła, ale co ma być to będzie. Raczej boję się następnego podejścia... Wiem, że jeszcze długa droga przede mną do tego ale następnej porażki chyba nie przeżyję...
Wiem,że dasz radę. Tylko musisz chwile odpocząć. Jesteś wspaniałą,dzielna kobieta!:-)

co ty gadasz... u mnie na osiedlu w takiej zadupiastej aptece ten z solgara raz kupowałam coś ok 50zł. I to były na 100 % te metafoliny czy jak to się tam nazywa. Tylko potem stwierdziłam, że raczej na gucio mi te metafoliny bo nie miałam pojęcia że z tym może być jakiś problem czy cos więc kupiłam zwykły a teraz mam zwykły w tym sulpemencie ovarin...
Widzisz widocznie zadupiasty Olsztyn chce zarobic na chorych ludziach :p

reklama
Do góry