reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Masz jakieś dolegliwości? Boli Cię może po którejś stronie? Mi pani doktor mówiła że jakbym czuła silny ból brzucha i mocne parcie na stolec to pędem do szpitala bo może dojść do pęknięcia narządu w którym zagnieździła się ciąża, więc obserwuj się Kochana jakby coś było nie tak to jedz od razu do szpitala.

Objawy mogą być różne. Jak zobaczysz cokolwiek niepokojącego to warto do szpitala. Trzymamy kciuki, żebyś dała radę i znalazła ukojenie we wsparciu M. On wbrew pozorom też bardzo cierpi tylko nie chce tego pokazać, bo musi wspierac Ciebie.

reklama
Ale zajbiaszczo :D:D

Swoja drogą pewnie nas obsmarowalyście od góry do dołu ;) (żarcik)
A gdzie tam.Ja sobie Was bardzo cenię,bo jesteście skarbnicą wiedzy dla mnie i ogromnym wsparciem.Tym bardziej,że nie bardzo mam z kim o takich tematach rozmawiać.Wolę nie ujawniać się zbyt wielu osobom z tym że ivf przechodzę,bo mieszkam w małym mieście.

Do góry