reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
U mnie do stymulacji to mi moj mąż dawał i było ok, dziś tez mi dał tego prolutexa i moze wkucie na bolalo ale po paru min zaczełam czuć jak zaczyna i tak 3ma ;) ja to jak bym dała to cały brzuch był by w siniaku :) juz raz sobie dałam kiedyś do stymulacji i miałam ładnego duzego siniaczka :) dlatego zatrudniłam mojego ;)
Ja po tranferze jak za szybko sobie je robiłam to bolało, ale powoli i pod odpowiednim kątem nie powinno boleć , bynajmniej u mnie to się sprawdzało.

Łoj z tym bebzolem to sie cieżko już siedzi. I jeszcze jak nie tak usiądziesz to cię od wewnątrz upominają, że złą pozycje przyjełaś i ściskasz ;)
Oj dokladnie, a u mnie jest podwójne upominanie[emoji1] jak dla mnie to wlasnie siedzenie z dwojeczka w brzuchu jest najgorsze. I maly tez ostatnio celuje czesto w wątrobę[emoji1]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ja na razie w domu. Byłam z tym skierowaniem i stwierdzili, że skoro nie ma zagrożenia życia itp to lepiej zgłosić się rano i być na czczo, wtedy porobią badania i zdecydują. Niczego się nie dowiedziałam. Taka sytuacja. :(

Masz jakieś dolegliwości? Boli Cię może po którejś stronie? Mi pani doktor mówiła że jakbym czuła silny ból brzucha i mocne parcie na stolec to pędem do szpitala bo może dojść do pęknięcia narządu w którym zagnieździła się ciąża, więc obserwuj się Kochana jakby coś było nie tak to jedz od razu do szpitala.

Do góry