gooossia17
Fanka BB :)
Mi lekarz mówił, ze paracetamolJak mocno męczy Cię to przeziębienie to łyknij Apap. Maluszki nie lubią jak mama się źle czuje. To teraz tylko czekamy na betę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi lekarz mówił, ze paracetamolJak mocno męczy Cię to przeziębienie to łyknij Apap. Maluszki nie lubią jak mama się źle czuje. To teraz tylko czekamy na betę
O a miałam pisać co u Ciebie Ananasku[emoji6]Ja tez dopiero w domu, lezakujemy z blastka [emoji7]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja też chodzę do tej klinik , Bączkowski robił mi punkcję.U Baczkowskiego.
Trzymam kciukiJa tez dopiero w domu, lezakujemy z blastka [emoji7]
Super teraz odpoczywaj i niech kropeczka zostanie z Toba na cale 9 miesięcy[emoji110] [emoji110]Ja tez dopiero w domu, lezakujemy z blastka [emoji7]
A możesz coś bliżej napisać ?Pare nieprzychylnych opinii słyszałam, byłam tam na wizycie jednej i zrezygnowałam.
Apap to paracetamol[emoji6]Mi lekarz mówił, ze paracetamol
Ja tez dopiero w domu, lezakujemy z blastka [emoji7]