Ja mialam bete w 7dpt 51 wiec jest dobrze, teraz pieknych przyrostow życzę [emoji110] [emoji110] [emoji110]Dziewczyny czy to możliwe wynik bety 48 czy to jest dobrze to jest 7 dpt ???
reklama
zuzik85
Fanka BB :)
Froncia, po cichu gratuluję! Niech Twój Cud trwaaaaaa!!! :*Dziewczyny czy to możliwe wynik bety 48 czy to jest dobrze to jest 7 dpt ???
natalix0
U nas tez była niepłodność idiopatyczna. ...2,5 roku starań. ....in vitro pomożeNiepłodność idiopatyczna ... wszystko super A my dalej nic miałam dwie Inseminacje A teraz pierwszy nasz transfer mam nadzieję że mój kropeczek że mną zostanie bardzo w niego wierzę)))
Mam wielką nadzieję A przypomnij mi u Ciebie za którym razem się udalo? teraz najgorszy czas.....do betyU nas tez była niepłodność idiopatyczna. ...2,5 roku starań. ....in vitro pomoże
natalix0
Za pierwszym, także głowa do góry; )Mam wielką nadzieję A przypomnij mi u Ciebie za którym razem się udalo? teraz najgorszy czas.....do bety
Misis mnie pobolewal kregoslup dopiero po 5tc wiec nie zamartwiaj sie[emoji4] jeszcze przyjda dolegliwosci ze bedziesz miala dosc ich, bo wierzę ze ci sie udalo [emoji4][emoji110]Mnie kregoslup nie boli
natalix0
Będzie! Myśl pozytywnie ☺Dziekuje dziewczyny.... teraz zrobię bete w czwartek... oby był dobry przyrost....
jasani
Będzie na pewno, serdecznie gratulujęDziekuje dziewczyny.... teraz zrobię bete w czwartek... oby był dobry przyrost....
reklama
hope322
Wow piekny wynik! Gratulacje jeszcze raz kochana :*Beta dziś 4095.14!!!
Podziel się: