reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bo ja wogole nic nie czuję jak przy pierwszym co prawda nie udanym to pobolewal brzuch piersi tkliwe tak teraz nic....kurcze....

Napisane na XT1650 w aplikacji Forum BabyBoom
Bo jedni czuja a drudzy nie. Ja czuje za bardzo choc dzis ciut lepiej. Mi w 6dpt wyszedl juz sikacz wiec mozesz sie skusic ale pamietajac ze sikacze nie sa wiarygodne

Bo jedni czuja a drudzy nie. Ja czuje za bardzo choc dzis ciut lepiej. Mi w 6dpt wyszedl juz sikacz wiec mozesz sie skusic ale pamietajac ze sikacze nie sa wiarygodne
Oj nie!wtedy robiłam w 6 dniu i nie wyszedł i się poddałam.obiecalam sobie że więcej sikacza nie zrobię:)

Dziewczynki betę powinnam zrobić w poniedziałek,ale nie mogę wytrzymac czy jak zrobię w piątek w 8 dpt to powinno już coś wyjść?czy jest możliwość żeby nic nie wyszło bo jest za wcześnie??

Jesli 5dniowe, może coś wyjść, jeśli 3, niekoniecznie.

reklama
Do góry