walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Chyba nie dam rady, wolę poczekać :-(Jasny ale brązowy to jeszcze może być. Jak do jutra Ci się nie rozkręci to zrób betę
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba nie dam rady, wolę poczekać :-(Jasny ale brązowy to jeszcze może być. Jak do jutra Ci się nie rozkręci to zrób betę
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Moja znajoma miała jasny brązowy i jak na okres i się udałoChyba nie dam rady, wolę poczekać :-(
Dzięki dziewczyny <przytul> Czas pokaże ;-)Moja znajoma miała jasny brązowy i jak na okres i się udało
Clexane się nie trzyma tez w lodówce. Te do stymulacji takW sumie nie pomyślałam o tym w tedy bo myślałam o bólu ... ale wiesz jakoś tez tak wszystkie leki od stymulacji trzymałam w lodówce i clexan tez teraz trzymam . To źle ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pokaż mi,że ci się uda... Muszę wierzyć, że rzeczywiście to się udaje bo mnie zalamka tez często dopada. Ma być pozytywny wynnikDzięki dziewczyny <przytul> Czas pokaże ;-)
Hmm to mnie az tak nie boli chociaż na początku też klulo przy schylaniu. Powiedz lekarzowiOgólnie nawet schylić się nie mogę....
Clexane na pewno nie powinno trzymać się w lodówce. Zawsze czytaj ulotki, leku w innych temperaturach niż zalecane nie trzymają właściwościW sumie nie pomyślałam o tym w tedy bo myślałam o bólu ... ale wiesz jakoś tez tak wszystkie leki od stymulacji trzymałam w lodówce i clexan tez teraz trzymam . To źle ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz uda nam się na pewno! To tylko kwestia czasu... Na pewno!Pokaż mi,że ci się uda... Muszę wierzyć, że rzeczywiście to się udaje bo mnie zalamka tez często dopada. Ma być pozytywny wynnik
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Wierzę w te słowaWiesz uda nam się na pewno! To tylko kwestia czasu... Na pewno!