Evelin83
Fanka BB :)
O kurde wygrałas hehe
O kurcze a do mnie lekarz powiedzial ze bije rekordy a tu proszeO kurde wygrałas hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurde wygrałas hehe
O kurcze a do mnie lekarz powiedzial ze bije rekordy a tu proszeO kurde wygrałas hehe
trzymam mocno kciuki! Nech się zadomowi u Ciebie )Jutro będę przytulała jeden zarodeczek 3dniowy!!!!
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Żeby poradzić się lekarza to narazie nie bioręPowinno być ok ale sprawdź w przeciwskazaniach czy jest coś o kobietach w ciąży
Zapytalam sie mojego prowadzacego Ole wynosi moje AMH to mi powiedział 2.5 . Na to ja , to chyba ok . On na to , jak najbardziej . Ale u Pani mieliśmy nawet 7 już. ?????jesli Ci chodzi o amh to ja mam 14,7
Super, Kochana. Odpoczywaj i dbaj o WasDo 19 jestem w domu później jak będzie wszystko Oki idę na zwolnienie do 3 miesiąca bo to jest najgorszy okres którego się bardzo boję później wrócę do pracy, taki mam plan ale nic nie planuje zobaczymy jak to wszytko będzie
A nie mam pcoZapytalam sie mojego prowadzacego Ole wynosi moje AMH to mi powiedział 2.5 . Na to ja , to chyba ok . On na to , jak najbardziej . Ale u Pani mieliśmy nawet 7 już. ?????
Nie Ole tylko ileA nie mam pco
@Roksii89, masz rację. Badania tarczycy są bardzo ważne,szczególnie na początkowym etapie ciąży. Masz jakieś problemy z tarczyca? Hashimoto? Nad lub niedoczynność?Ja ponawiam pytanie odnośnie wyników tarczycy ktoś może się zna na tym? bo wiem jakie to jest ważne z ciąży
To by byla fajna sprawa. Ma ktos jakis pomysł jak cos takiego przygotowac?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom