reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ania, powinnas liczyc jako transfer 4dniowych, czyli wlasnie morul. Dziewczyny moze nie byly zadowolone z morul, ale pewnie wynikalo to z tego, ze morul sie nie transferuje, tzn... Transferuje sie w 2,3 lub 5tej dobie. Skoro mialy transferowane morule, to prawdopodobnie w 5tej dobie ich zarodki byly w stadium moruli, czyli opoznione o jeden dzien, wiec to gorsze rokowanie (choc osobiscie mam dziecko z 6dniowej blastocysty, wiec tez o jeden dzien opoznionej, dziecko oczywiscie zdrowe). Natomiast u Ciebie wszystko ok, piszesz ze rozmrozono 3dniowe, 1 dzien sie rozwijaly do moruli, w dodatku embriolodzy mowili, ze ladnie sie rozwijaly, to tylko trzeba sie cieszyc. Po prostu osiagnely kolejne stadium, ktore powinny osiagnac w tej 4tej dobie.

uwielbiam takie wyczerpujące odpowiedzi, dziekuje [emoji10]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dusia oska jakie leki bierzecie? Bo ja 3×dziennie luteinus i prolutex w nocy 1x
Ja wczoraj zaczęłam luttagen. Dziś dołączam zastrzyk protex, a jutro dochodzi encorton i zastrzyk fragmin.

Dziewczyny, a macie jakiś sposób na bolesny i posiniaczony brzuch? Jeszcze nie zeszło mi to po stymulacji, a już nastepne zastrzyki.

Ja wczoraj zaczęłam luttagen. Dziś dołączam zastrzyk protex, a jutro dochodzi encorton i zastrzyk fragmin.

Dziewczyny, a macie jakiś sposób na bolesny i posiniaczony brzuch? Jeszcze nie zeszło mi to po stymulacji, a już nastepne zastrzyki.
Ja stymulacja przeszłam dobrze nie mam nawet śladów. Ale po wczorajszym prolutexie boli mnie brzuch i mam siniakaa. Sposobu niestety nie mam

reklama

Gratulacje dla kobietek ktorch beta wczoraj super ,powidzenia i dzis!!

Oska wbijaj na przemian w uda i brzuch bo jesli tylko w brzuch to sa niestety siniaki,i zmieniaj miejsca nie caly czas w te samo miejsce,Po zastrzyku minute dwie masowalam cialo

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry