reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Koniczyna
ja mam zazwyczaj owulke 14-15 dc i endo zawsze bylo bardzo ladne ale po tych wszystkich lekach chyba wszystko sie popierdzielilo i to krwawienie a moze to przez acard? Biore go 3 dni

Koniczyna
ja mam zazwyczaj owulke 14-15 dc i endo zawsze bylo bardzo ladne ale po tych wszystkich lekach chyba wszystko sie popierdzielilo i to krwawienie a moze to przez acard? Biore go 3 dni
3dni akardu to jak byś podzieliła jedna tabletkę aspiryny na 5 kawałków i zjadła dopiero 3 z nich, ńie możliwe. Ale może jakiś krwiaczek był, nic nie widział na usg?
A wyniki hormonów juz masz? Wiesz, ja jak by było cokolwiek nie halo to chyba lepiej poczekać miesiąc...

Koniczyna
Wyniki będę miała dopiero na wizycie w środę. na usg nic nie mówił o krwiaku ale kto wie, mówił że widać jakby mały pecherzyk i zobaczymy co będzie dalej. Trzeba mieć naprawdę dużo cierpliwości do tego wszystkiego

reklama
Do góry