reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Powiem ci tak. Zdecydowalam sie na pgs dlatego, ze dzieki temu mozna zaplodnic wiecej komorek a u mnie spodziewano sie sporo jajek. Ta mutacja byla calkowicie przypadkowa I spora szansa ze w naturalsie nigdy bym sie o niej nie dowiedziala. Jesli ta procedura sie nie uda- zostaly mi jeszcze 3 zdrowe zarodki nie wiem czy bede finansowo w stanie znowu zrobic pgs. Po prostu to dla mnie bardzo bardzo duzo pieniedzy I nie wiem czy uda mi sie je odlozyc. Bede myslec nad ta sprawa jak przyjdzie jej kolej. Od jesieni bede 35+ wiec juz zaplodnia wiecej niz 6. No a z drugiej strony teraz sama sie boję bez pgs...

Wiesz ta cena jesr w invimed. Badanie 1-4 zarodkow jakies 7 tys a 5-9 10tys. Ale sa kliniki wyceniajace za sztuke, moze gdziesz cenu sa nizsze... poza Invimedem robia badania zarodkow w Novum I Invictta nie wiem czy gdzies jeszcze.
Ja w invicta zapłaciłam prawie 8 tysięcy za pgs ale ta cena obejmuje badanie max do 8 zarodków. Mi po 2 stymulacjach udało się uzbierać 5 które morfologicznie kwalifikowaly się do badań.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Screenshot_2017-02-13-10-19-27.png
Ktoś tu chciał Wit d 10 tys i nie mógł znaleźć ;)

Załączniki

• Screenshot_2017-02-13-10-19-27.png
    Screenshot_2017-02-13-10-19-27.png
    149,2 KB · Wyświetleń: 497
Podjezykowa luteina jest w dawce 50 mg, tak się pisze na małym ekranie telefonu [emoji6]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję. [emoji8]

Miłego dnia dziewczyny [emoji2] Trzymam kciuki za wygryzajace się kropki i udane wizyty i badania lekarskie [emoji173]

38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01

reklama
Do góry