reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No taka "pipidówa" u mnie [emoji12]
Kurczę sunrise mała ta beta, ale przy takiej zrobiłabym jeszcze raz betę [emoji8]

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio

Wiecie co, a ja z ciekawości zerknęłam jeszcze raz na test z rana i chyba sobie wkręcam nien z cienia w cieniu..... czy to normalne i właśnie tak wyglada negatyw?
ffae885ce2abe0492d564b1427bf1644.jpg
e1d99fd12d61c8c8b6567987da75ef85.jpg

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio

Mam pytanie do ciężarówek i do mam: jestem w 11 tygodniu i ustały mi objawy, do tego czasu prawie codziennie bolał mnie brzuch, piersi przestały boleć już jakiś czas temu, w sumie bolały najmocniej na początku. Trochę mnie to martwi...

Za wszystkie kciuki i życzę miłego dnia!

Mam pytanie do ciężarówek i do mam: jestem w 11 tygodniu i ustały mi objawy, do tego czasu prawie codziennie bolał mnie brzuch, piersi przestały boleć już jakiś czas temu, w sumie bolały najmocniej na początku. Trochę mnie to martwi...

Za wszystkie kciuki i życzę miłego dnia!
Ja na początku ciąży miałam tylko zachcianki.Piersi bolały mnie może bardziej gdzieś przez 3 tygodnie zero wymiotow i ciąża rozwija sie prawidlowo.Więc każda kobieta może inaczej przechodzić ciąże.

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry