Julita1234
Fanka BB :)
Muszę wiedzieć mniej-więcej bo jednak to dużo kasy ale czego się nie robi aby mieć dziecko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój lekarz mi powiedział że ok 2000tys krótki ale może coś będzie taniej może się mylił?
Nie jestem za bardzo w temacie...ale jak do stymulacji do in vitro to 12dc to juz po ptakach...ja sie umowilam na pierwsza wizyte w 12dc moze to za pozno...?
W PL podchodzisz? Jeśli tak i po raz pierwszy to powinnaś mieć refundację leków na 3 cykle (3 stymulacje).O fefundacjirefundacji mi mówił. Będą refundowane protoprotok9l 2 tygodnie krótki a co dalej to się okaże 30 stycznia jeśli okres przyjdzie na czas
Nie jestem za bardzo w temacie...ale jak do stymulacji do in vitro to 12dc to juz po ptakach...
To teraz rozumiem i na naturalnym podejsciu sie nie znamAle Ania na naturalnym podchodzi wiec nie ma leków na razie.
PGS 5 blastek, 4 zdrowe, podchodzę do pierwszego transferu.
nie do crio...czekalam jeden cykl po nieudanym swierzaku...kazali przyjsc w 13dc ale zapisalam sie 12dc...lekow zadnych nie kazali brac podchodze na cyklu naturalnym...Nie jestem za bardzo w temacie...ale jak do stymulacji do in vitro to 12dc to juz po ptakach...
ja sie umowilam na pierwsza wizyte w 12dc moze to za pozno...?