ale ci dobrze!!!oby i mi sie udalo...za tydzien sie okaze czy bedzie crio...powodzenia!!!Dziewczyny oszalałam z radości moje endo 10,5 i w sobotę criotransfer [emoji1316][emoji1316][emoji1316][emoji1316] nie spodziewałam sie ze tak szybko [emoji15][emoji6]
Koniczyna, sunrisea [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,01.17- krio
reklama
Pixie_Dixie
Fanka BB :)
I tak, najlepsze jest jak siadzie ci taki przy lozku I widac jak mozg pracuje co by tu wspierajacego powiedziec. Zwykle glupoty wychodzą hahaha
1, zostały 3
Jednak jeden [emoji6] to bedzie ten szczęśliwy!!
Pixie_Dixie
ale ci dobrze!!!oby i mi sie udalo...za tydzien sie okaze czy bedzie crio...powodzenia!!!
No ja tez myślałam, ze za tydzień sie okaże a tu taka niespodzianka [emoji3] dr zapisał mi dodatkowo dupka, luteinę, acard i czekam na wynik progesteronu [emoji1307]
U Ciebie tez bedzie super!!
ja sie umowilam na pierwsza wizyte w 12dc moze to za pozno...?No ja tez myślałam, ze za tydzień sie okaże a tu taka niespodzianka [emoji3] dr zapisał mi dodatkowo dupka, luteinę, acard i czekam na wynik progesteronu [emoji1307]
U Ciebie tez bedzie super!!
BeataWarszawa
Ja wiedziałam,że na pewno zrobię test. Miałam wątpliwości co do pappa,bo jego "skutecznosc" to między 60 a 80% ,w porywach do 90%.Bez względu na wynik to chyba ja bardziej wolę zrobić i wiedzieć niż nie zrobić, nie wiedzieć i później żałować że się nie zrobiło. Nie jest drogi, nie jest inwazyjny więc jeśli którejś lekarz zalecił to chyba warto go zrobić.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dlatego zdecydowałam się na Nifty. Wiem,że cholernie drogi ale jednak to 99% prawdopodobieństwa.
Tak wygląda wynik,badają kilkanaście trisomnii plus poprawna ilość chromosomów,oraz płeć.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
a ile te NIFTY kosztuja?Ja wiedziałam,że na pewno zrobię test. Miałam wątpliwości co do pappa,bo jego "skutecznosc" to między 60 a 80% ,w porywach do 90%.
Ja dlatego zdecydowałam się na Nifty. Wiem,że cholernie drogi ale jednak to 99% prawdopodobieństwa.
Tak wygląda wynik,badają kilkanaście trisomnii plus poprawna ilość chromosomów,oraz płeć.
BeataWarszawa
W Warszawie 2300, jak wyszedł by źle to można się ubiegać o refundację do 1200 zł ale nie znam szczegółów. Ja robiłam w Genomed,bo mają swoje laboratorium i w 9 dni miałam wynik.a ile te NIFTY kosztuja?
Hooope86
Dziewczynki a ile kosztowały Was leki do stymulki? Krótki protokol
Mnie 1200 zł
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Julita1234
Mój lekarz mi powiedział że ok 2000tys krótki ale może coś będzie taniej może się mylił?
reklama
Julita1234
Wiem że na wizycie w Białymstoku będę musiała zapłacić 2000 chyba za wszystkie wizyty i w szpitalu 1200 + leki
Podziel się: