reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Małgosiu, Idz na spacer.
Złość piękności szkodzi.
Nie denerwuj sie.

Ja sie nigdy nie klocilam z m. Nawet ostatnio mowi do mnie ze trzeba wziąć sie znowu do roboty, mam powiedzieć kiedy chce zacząć od początku wszystko to on zaczyna ze mną walkę. Mam ogromne wsparcie!
Najpierw kariotypy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak to jest z tymi keriotypami...w invimed powiedzieli mi że są obowiązkowe żeby do in vitro przystąpić...

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Chocolateri, az miło poczytać .

Dziewczyny z Austrii, macie refundację?
A jak w innych krajach? bo chyba z rożnych miejsc sa tu dziewczyny

Hiszpania 99% refundacji za leki ok 20 € do 1 stymulacji płaciłam . ( kazde opakowanie kosztuje 4.16€ co by to nie bylo)Refundowane 3 stymulację i wszystkie transfery z nich mrozenie również . Warunek wiek poniżej 40 i ahm powyżej 0.6 .A Ty podchodząc w Pl za leki placilas 100 % . Czy mając prywatne ubezpieczenie się należy refundacja. ? Lub będąc zarejestrowanym jako bezrobotny. ?
Hmmm jak to jest wie ktoś. ?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ze Slaska, mozecie polecic kogos DOBREGO od tarczycy??? Okolice Katowic i w strone Czestochowy bo jestem z Czestochowy. Potrzebuje na szybko lekarza, moja nie zna sie na niczym. Wyniki coraz gorsze a dla niej sa super.
Poprosze moze info na priva, zebym nic nie przeoczyla. Dziekuje.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie prawda. Dobrowolne. Ale zrób. 1000 zł w tą nie robi różnicy przy takich kwotach. Ja żałuje ze nie zrobiłam przed invitro

Zrobiliśmy od razu jak usłyszałam że od listopada 2015 to jest obowiązkowe badanie i czeka się na wyniki 6 tygodni.. i zdziwiło mnie bardzo jak pojechaliśmy z papierami do Bociana a oni wogole nie wymagało tego badania...

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hiszpania 99% refundacji za leki ok 20 € do 1 stymulacji płaciłam . ( kazde opakowanie kosztuje 4.16€ co by to nie bylo)Refundowane 3 stymulację i wszystkie transfery z nich mrozenie również . Warunek wiek poniżej 40 i ahm powyżej 0.6 .A Ty podchodząc w Pl za leki placilas 100 % . Czy mając prywatne ubezpieczenie się należy refundacja. ? Lub będąc zarejestrowanym jako bezrobotny. ?
Hmmm jak to jest wie ktoś. ?

Ewa, ja za wszystko 100% płaciłam. Wyniosło mnie to, tak jak dziewczyny pisały, ok 12tys zł. Nie rozumiem wiec jaka refundację maja dziewczyny posiadające ubezpieczenie. Wg moich obserwacji to sa jakies leki ze zniżka, ale jak tu było widać np Lutinus wszystkie chyba miały na 100%, clexan rożnie , ale większośc na 100%, a to chyba jedne z najdroższych leków. A Ovitrelle? Pamietam ze tez było drogie .

Do góry