Ewunka
Fanka BB :)
Tai hi tylko do glowy mi przychodzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tai hi tylko do glowy mi przychodzi
Do reiki polecam codzienna sesje np. Przed pojsciem spac, super odpreza i mozna popracowac ze swoim umyslem, ja włączam ja na youtube słuchawki na uszy i odlotfajna sprawaIde spac bom glodna jak wilk i BeataWarszawa kazała max o 23
Dobranoc
Nie dziekuje!!!! Boje sie trocheJagodaaga zaciskam kciuki z dzisiejszy transfer [emoji110][emoji110][emoji110]
Malina_29 życzę pięknych widoków na usg [emoji4]
Ja coś spać nie mogę [emoji57] o 5 .00 obudził mnie głód , ze aż żołądek zaciskał [emoji52]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny czy wy tez mialyscie po luteinie zaczerwienienie swedzenie spuchniecie?? Kurde od wczoraj tak mam. Myslucie ze nie przeszkodzi to w wykonaniu transferu?
Aplikatorem....