Usg robię u siebie potem tel. do doktorka. Właśnie dzwoniłam i kazał powtórzyć usg w Poniedziałek. Ale nie bardzo mam gdzie bo jest weekend majowy :/ Poprzednim razem w 14dc było 0,87 i było ok transfer był w 19dc. Ale przed transferem nikt nie badał endo i żadnego usg nie miałam :/
reklama
W 3 dpt? Boje się "grzebac" bo w razie jak się udało to nie powinno się ruszac szyjki.Westi ja tez jej nie moglam dosiegnac i znalezc
Trzymam kciuki, to dobry znak
Nic to. Musze czekać. Ale dziękuję Strawbelko :*
G
Gość
Gość
Nie pamietam ile dni po tam grzebalamW 3 dpt? Boje się "grzebac" bo w razie jak się udało to nie powinno się ruszac szyjki.
Nic to. Musze czekać. Ale dziękuję Strawbelko :*
A jak u Ciebie? Fizycznie i psychicznie?Nie pamietam ile dni po tam grzebalam
malutkikaczorek
Fanka BB :)
Powiedzcie mi jeżeli zarodek jest mrożony lub podawany w drugiej dobie to oznacza ze jest bardzo dobrej jakości a te niepewne czy tez trochę gorsze które gorzej sie rozwijają obserwuje sie dłużej np do 3 lub 5 doby?Jak to jest?Czy te z drugiej doby lepiej rokują i maja większe szanse na przyjęcie sie niż te z 3 i 5 doby?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Usg robię u siebie potem tel. do doktorka. Właśnie dzwoniłam i kazał powtórzyć usg w Poniedziałek. Ale nie bardzo mam gdzie bo jest weekend majowy :/ Poprzednim razem w 14dc było 0,87 i było ok transfer był w 19dc. Ale przed transferem nikt nie badał endo i żadnego usg nie miałam :/
A nie bierzesz estrofemu ? Bo jeśli tak to śmiało urośnie jeszcze do transferu [emoji6]
annemarie
Annemarie bo in vitro u innego lekarza i w innym miescie...
ok,musi to wszystko byc takie skomplikowane........
Powiedzcie mi jeżeli zarodek jest mrożony lub podawany w drugiej dobie to oznacza ze jest bardzo dobrej jakości a te niepewne czy tez trochę gorsze które gorzej sie rozwijają obserwuje sie dłużej np do 3 lub 5 doby?Jak to jest?Czy te z drugiej doby lepiej rokują i maja większe szanse na przyjęcie sie niż te z 3 i 5 doby?
Jakby Ci powiedzieć , żadnego zarodka nie mozna przekreślać , bo czasami z tych najlepszych nie ma ciąży a ze słabszych jest .
iga2421
Ja ci nie odpowiem fachowo na to pytanie ale mysle ze troche za bardzo sie zadreczasz i za szybko zakladasz ze sie nie uda. Nie martw sie.Jeszcze i dla ciebie zaswieci slonce.
Co do pytania to rozne kliniki roznie uwazaja. Jedni mowia ze lepiej w 2/3 dobie bo najlepiej bedzie u mamy inni hodują do blastki zeby zostaly same twardziele.
reklama
Podziel się: