reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
aniolkowa.mama - fajnie, że u Was wszystko ok. Płeć nie jest najważniejsza, tylko zdrowie. A zawsze można pokupować neutralne ciuszki, nie trzeba od razu ubierać na niebiesko czy różowo (różowy bleee) :D
My akurat płeć znamy, bo chcieliśmy wiedzieć, ale taka niespodzianka przy porodzie też fajna rzecz.

Ewelin - po ciuchy już gratuluję, beta teraz to już tylko formalność :)

Tego się nie spodziewałam, ze wejdę na forum po kilku godzinach a tu rozmowa o złych siekańcach, a za chwile fotka z pozytywem :D
Ewelin gratulacje, beta na pewno jest formalnością, wiec juz na spokojnie możesz poczekać do piątku. My z dziewczynami testującymi na dniach nadal w tym napięciu:)

Natula ja ostatnio przy becie 50 na teście nie zobaczylam drugiej kreski, wiec twoj test jeszcze niczego nie przesadza. Wierzę w jutrzejszy wynik z krwi:*

Najki, po tamtej akcji bolowej minęło, a od wczoraj znowu coś, więc napisałam do lekarki. Zobaczymy. Teraz jest mi lepiej i byłabym bardzo zdziwiona, gdyby coś mi w tym moczi wyszło, bo nigdy nie miałam problemów. Ale też nigdy nie byłam w ciąży "tak zaawansowanej", więc co ja tam wiem ;)

Wspolczuje Wam dziewczyny tych dolegliwości dolegliwości w czasie stymulacji. Ja naprawdę przeszłam to bezproblemowo. Za to transfery mam długie i bardzo bolesne,więc jakas rownowaga jest zachowana ;)

Marzeń, martwi mnie to, ze tak mało wiary w Tobie jest :( uśmiechnij się, proszę!

Ewa, poszalalas! Trzymam kciuki za właściwe przyrosty!:)

Bety, teraz już nic nie zrobisz. Musimy wierzyć, ze Kropwek się pięknie zadomowil już i nawet pomyłki pomyłki lekach mi niestraszne ;)

Dziewczyny serio. Wy w 6 czy 7 czy nawet 10 dpt nie będziecie mieć objawów, które świadczą o ciazy lub o jej braku. Nie nakrecajcie się niepotrzebnie ;)

Westi ma racje! Ja bym w życiu nie pomyślała, ze jestem w ciąży, gdyby nie to, ze byłam po crio i zrobilam bete. Naprawdę na tym etapie żadne objawy nie są objawami. Na dwoje babka wrozyla - czy boli, czy nie boli ciąża być może!
Głowa do góry i spokojnie czekamy na bety:)

Westi ma racje! Ja bym w życiu nie pomyślała, ze jestem w ciąży, gdyby nie to, ze byłam po crio i zrobilam bete. Naprawdę na tym etapie żadne objawy nie są objawami. Na dwoje babka wrozyla - czy boli, czy nie boli ciąża być może!
Głowa do góry i spokojnie czekamy na bety:)
Westi niby masz racje ale ciało to jedno a głowa to drugie :)

Anika to czekamy na wieści, co doktorka odpisze! No i oby Ci to minęło kochana :*
Co do dolegliwości, przy stymulacji, to absolutnie nie narzekam. To było nieprzyjemne, ale do zniesienia. Z resztą i ja i pewnie większość dziewczyn tutaj zniesie wiele, dla upragnionego malucha :)
Ja to nawet te zastrzyki polubiłam. Cieszę się, że udało mi się jeszcze załapać na II próbę z refundacją i każdy ten zastrzyk przybliża mnie do celu...
:)

Monia zapomniałam spytać, jak tam z tymi dokumentami? Ogarnęłaś komplet? Jak to dalej wygląda? Kiedy jakieś spotkanie? Ośrodek z Wrocławia? Milion pytań, sorry :p

reklama
Anika tos mnie nastraszyla tymi bolesnymi transferami:(
Wczoraj wszystkie zapewnialy ze transfery nie bola, a dzis czytam Twoj post i zaczynam sie bac:(
Transfer wyglada moze tak jak inseminacja?
Bo mialam jedna iui.

Do góry