reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Takie jakby ciągnięcie w jednej nodze, mdłości i ciągnięcie i kłucie w podbrzuszu z jednej strony.
Ja mam od 2 dni ból kręgosłupa i.nogi lewej też tak.ciagnie taki skurcz. Wcześniej miałam CP z lewej ale to bolał mnie brzuch bo krwawiłam. Nie pamiętam jak to było z innymi objawami wtedy miałam mdłości że dwa razy ale.to.jakos w 6 tygodniu dopiero

reklama
Musze wam się przyznać. Nie chciałam wczesniej pisać bo pewnie byście mnie wyśmiały:p. Byłam dzisiaj na becie. Chcialam po wynikach do was napisać. No i nie wiem co mam o nich sądzić. Dziś mój 6dpt i bete mam 2,5. Jak myślicie ?? Coś się z tego może wykluć? Nie brałam żadnych zastrzyków itp. Po prostu juz nie mogłam wytrzymać durna do piątku ;)

A który masz dpt?

Musze wam się przyznać. Nie chciałam wczesniej pisać bo pewnie byście mnie wyśmiały:p. Byłam dzisiaj na becie. Chcialam po wynikach do was napisać. No i nie wiem co mam o nich sądzić. Dziś mój 6dpt i bete mam 2,5. Jak myślicie ?? Coś się z tego może wykluć? Nie brałam żadnych zastrzyków itp. Po prostu juz nie mogłam wytrzymać durna do piątku ;)
Skoro coś drgnęło, a zastrzyku nie było to dobrze wróży!!! :))) Powtórz za dwa dni. Życzę pięknego przyrostu!

A miałaś 3 czy 5 dniowe? Ja robiłam ostatnio przy 3 dniowych i była biochemiczna i lekarz powiedział, że problem był z zagnieżdżeniem. Ja w 7dpt i przyrastało ale nie było skoku. Wiem, że przy takich betach też są dzieci ale musi być skok w becie na dużą liczbę. Ja po trzech pobraniach nie.miałam skoku

Ewa ale Ty odważna jestes:)

reklama
A miałaś 3 czy 5 dniowe? Ja robiłam ostatnio przy 3 dniowych i była biochemiczna i lekarz powiedział, że problem był z zagnieżdżeniem. Ja w 7dpt i przyrastało ale nie było skoku. Wiem, że przy takich betach też są dzieci ale musi być skok w becie na dużą liczbę. Ja po trzech pobraniach nie.miałam skoku
To dopiero moja pierwsza beta więc zobaczymy czy będzie skok.... W piątek powtórzę badanie. Miałam podany 1 zarodek 5 dniowy crio.

Do góry