reklama
pisanka89
Fanka BB :)
ja mam dopiero punkcję w pon o 8.10 rano. Właśnie wzięłam ovitrelleBędę trzymać kciuki !!! Kiedy transfer ?
Bety72
O to fajnie. Będziesz miała podane z 3 doby czy do 5 będą hodować? Ja podchodzę w czwartek 7raz. Za 1 razem udalo się i jest Anielka 3,5, potem było crio ale w 12 tc przestało bić serduszko. Za 6 coś drgnęło. Teraz będzie ostatni mrozak z drugiej stymulacji.ja mam dopiero punkcję w pon o 8.10 rano. Właśnie wzięłam ovitrelle
Także w przyszłym tygodniu będzie się działo a za dwa tygodnie testowanie
Foote
Pisanka jak na razie miałam 1 stymulacje i punkcje. Pierwszy transfer sie udał, ostatnie crio niestety nie, teraz będziemy podchodzić do drugiego.
No to
No to, być może, w przyszłym tygodniu też transfer będziesz miałaja mam dopiero punkcję w pon o 8.10 rano. Właśnie wzięłam ovitrelle
pisanka89
narazie mam trasfer na kartce zapisany na czwartek, ale w srodę maja dzwonic. narazie do punkcji musze wytrzymacNo to
No to, być może, w przyszłym tygodniu też transfer będziesz miała
pisanka89
O to fajnie. Będziesz miała podane z 3 doby czy do 5 będą hodować? Ja podchodzę w czwartek 7raz. Za 1 razem udalo się i jest Anielka 3,5, potem było crio ale w 12 tc przestało bić serduszko. Za 6 coś drgnęło. Teraz będzie ostatni mrozak z drugiej stymulacji.
Także w przyszłym tygodniu będzie się działo a za dwa tygodnie testowanie
nie mam pojęcia w której dobie ale jeżeli coś na kartce jest zapisane to chyba czwartek a może to tylko podane do info nie wiem
To w maju, a najpozniej w czerwcu będziemy się cieszyć z kolejnej forumowej ciążyMadzionga :*
Staram się przestać myśleć. Jakoś się sklejam pomału. Musze czekać na dyskusję z dr. I chyba crio niestety dopiero w maju...
Dziękuję :*
reklama
pisanka89
No to przyszły tydzień będzie dużo transferów Ten miesiąc zaczął się intensywnie, a to dopiero 2 dzień nowego miesiąca
Mam nadzieję że się uda Dokładnie dwa lata temu o tej godzinie miałam usuwaną ciążę 8 tygodniową> Mam nadzieję, że zostanie mi to zwrócone co wycierpiałam
Podziel się: