reklama
Nie wiem jak jest u ciebie w klinice, bo ja nie mam numeru do lekarza, ale ja zadzwoniłabym w takim razie do kliniki, powiedziala, jaka jest sytuacja, ze potrzebujesz receptę, albo od razu do lekarza zadzwonic.Jeżeli chodzi o badania dodatkowe to tu się dogadalismy. I wiem, że odrazu crio. Tylko chodzi o sam 0rzebieg tego wszystkiego.
Wiem ze to wszystko jest takie trudne i w tej sytuacji podejscie lekarza jest ogromnie ważne, przydałoby sie zeby lepiej ci wszystko wytlumaczyl
W klinice ciężko. U nas masz prywatny numer do lekarza i wszystko z nim.Nie wiem jak jest u ciebie w klinice, bo ja nie mam numeru do lekarza, ale ja zadzwoniłabym w takim razie do kliniki, powiedziala, jaka jest sytuacja, ze potrzebujesz receptę, albo od razu do lekarza zadzwonic.
Wiem ze to wszystko jest takie trudne i w tej sytuacji podejscie lekarza jest ogromnie ważne, przydałoby sie zeby lepiej ci wszystko wytlumaczyl
anika11
Fanka BB :)
To by pasowało z tym, jak u mnie planuja crio. W 12dc usg i wyznaczenie terminu transferuTak tylko on. Tak 12 dc będzie usg ale wtedy juz będę 12 dni na lekach.
Tylko najważniejszego nie wiem czy mogę teraz czy musze odczekać cykl. Tu zagmatwal strasznie.To by pasowało z tym, jak u mnie planuja crio. W 12dc usg i wyznaczenie terminu transferu
Ok dziekuje.Witaj Kamka rozgosc się - to fajne miejsce dodałam Cię do kalendarza.
Malina, wybacz pomyłkę
ewelin86
No tak tu jest nie jasna sytuacja. Z tego co wiem to od tego @ możesz zacząć . Tylko tak Ci lekarz namieszal, ze teraz sama nie wiesz. Dlatego spróbuj w pon zadzwonić.Tylko najważniejszego nie wiem czy mogę teraz czy musze odczekać cykl. Tu zagmatwal strasznie.
Bety72
West u mnie było zawsze tak, że kazał między 18-24dc przyjść na usg i sprawdzam czy owulacja przebiegła ok tzn czy nie ma.torbieli i wtedy od następnego cyklu leki lub na naturalnym. Wszystko zależało od usg. Nigdy nie zaczynałam od razu bo organizm musi po lekach dojść do siebie. Wiem, że się niecierpliwisz ale tylko się niepotrzebnie napędzasz. Co się odwlecze to nie uciecze. Idź jak Ci lekarz kazał. Przecież to jest Twój plan. Masz mrozaki, które Ci nie uciekną. Będzie dobrze. Cierpliwości
reklama
Bety nie w tym rzecz. Ja nie mam żadnej kontroli. Odrazu startuje. Bez żadnego usg. Bez wizyty przed. Tylko nie wiem czy ten cykl czy nastepnyWest u mnie było zawsze tak, że kazał między 18-24dc przyjść na usg i sprawdzam czy owulacja przebiegła ok tzn czy nie ma.torbieli i wtedy od następnego cyklu leki lub na naturalnym. Wszystko zależało od usg. Nigdy nie zaczynałam od razu bo organizm musi po lekach dojść do siebie. Wiem, że się niecierpliwisz ale tylko się niepotrzebnie napędzasz. Co się odwlecze to nie uciecze. Idź jak Ci lekarz kazał. Przecież to jest Twój plan. Masz mrozaki, które Ci nie uciekną. Będzie dobrze. Cierpliwości
Podziel się: