reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny w domu mam nospe, lutinus (jestem w trakcie odstawiania), wit femibion natal i magnez, apap.

W nocy ledwo sie przekrecam na boki tak mnie boli ta cholerna kosc ogonowa :'( na plecach wogole nie daje rady lezec...

Jestem beznadziejna, nawet normalnie, cholernie ciazowo nie moge sie czuc. Zawsze pod gorke

reklama
Agatek wszyscy jestesmy tylko ludzmi i tak to juz jest ze przewaznie do 3 miesiaca kazda cos ma.Dzisiaj jesli masz ,mozesz sie ratowac paracetamolem,jutro do lekarza,musicie ten temat przedyskutowac,im dzidzia bedzie wieksza tym bardziej bedzie cisnac,nie wiem jak sie ma do tego to tylozgiecie.
To ze jestes w ciazy, to jeszcze dlugo nie znaczy ,ze jestes skazana na zwijanie sie z bolu.Jutro do lekarza ,nawet domowego i jakis kierunek musicie obrac :):):):)

ej to moze zaczniemy malpe razem:)
Super, dawaj :D a późnej transfer razem i betka :) i będziemy miały forumowe bliźniaki. O tak sobie wymyśliłam o! :)
Westi u swojego byłam. Ale było peeelno ludzi bo dziewczyny z całymi rodzinami chodzą, normalnie byly mamy,siostry, koleżanki... no tłumy. Wizyta krótka ale sensowna. Jednym slowem może być. Nie tęsknię jak Ty :))
Agatek idź na wizytę jak masz się uspokoić. Jak się tak źle czulam po punkcji to też poszlam dodatkowo nie do swojego gina żeby zobaczył co i jak.

Kate p7 jesteś tam? Pamiętasz rozmawialysmy o teratospermii mojego M. Morfologia poprawila się od września z 1% do 4% SAMA, to możliwe? :) a pobrane komórki po pick up oznaczone M1, M2 to o co chodzi?

Do rodzinnego nie pojde bo to taki lekarz, ze szkoda gadac :/

Do tutejszego ginekologa dostane sie za okolo tydzien :'( mieszkam w malenkiej miescince, nie mam blisko do ginekologa, a w miescie kolejki straszne...

Dziewczyny w domu mam nospe, lutinus (jestem w trakcie odstawiania), wit femibion natal i magnez, apap.

W nocy ledwo sie przekrecam na boki tak mnie boli ta cholerna kosc ogonowa :'( na plecach wogole nie daje rady lezec...

Jestem beznadziejna, nawet normalnie, cholernie ciazowo nie moge sie czuc. Zawsze pod gorke

Masz taka dluga poduszke ,ktora zwija sie w rogala??? powinnas spac na boku,jedna noga wyprostowana,druga podwinieta,miedzy nogami najlepiej cos typu dluga,nie za gruba poduszka,zwiniety koc,cokolwiek,lezec w lekkim pochyle o przodu,zeby plod znajdowal sie bardzie z boku i przodu ,niz na kregoslupie.
Cholera nie wiem jak ci to wytlumaczyc.Kurna pozycja przy udzielaniu pierwszej pomocy z przeniesieniem ciezaru ciala w dol, w kierunku podlogi. sprobuj.:)

reklama
Do góry