Pięknie, bedziemy przeżywać razem:-) i jestem po endo 0,87 crio zaplanowane na niedzielę
reklama
W ogóle jest Was teraz strasznie dużo w podobnych terminach. Będzie kciuki wanie u nas, że ho ho! A ile betujacuch w krótkim odstępie! Emocji co nie miaraPięknie, bedziemy przeżywać razem
Kwiecień zapowiada się ciekawie będziesz przesyłać ciążowe fluidyW ogóle jest Was teraz strasznie dużo w podobnych terminach. Będzie kciuki wanie u nas, że ho ho! A ile betujacuch w krótkim odstępie! Emocji co nie miara
G
Gość
Gość
Dziewczyny a te zastrzyki typu menopur i bemfola to mam napisane ze wieczorem brac. Wieczorem, tzn. o ktorej najlepiej?
Bety72
Fanka BB :)
O tak niech nam.przesyła fluidki. Ja się mega przeziębiłam a wizyta w piątek w 12dc. Na szczęście nie mam.gorączki ale płuca chcą wylecieć z karoserii. Masakra jakaśKwiecień zapowiada się ciekawie będziesz przesyłać ciążowe fluidy
A nie ustalas sobie godziny? Ja na wizycie gdzie rozpisywał mi stym. Wybierałam sobie godzinę rani i wieczorem i musiałam o tej konkretnej codziennie brać.Dziewczyny a te zastrzyki typu menopur i bemfola to mam napisane ze wieczorem brac. Wieczorem, tzn. o ktorej najlepiej?
Z tego co kojarzę to od 21 w zwyz najlepiej.
Martka a jak i wy zaraz wszystkie dołączycie do mbie
G
Gość
Gość
Wlasnie nie zapytalam o ktorej najlepiej, bo myslalam ze nie ma to znaczenia, a teraz zaczynam sie wszystkim stresowac i chce wszystko zrobic jak najlepiej sie da i dlatego Was pytam.A nie ustalas sobie godziny? Ja na wizycie gdzie rozpisywał mi stym. Wybierałam sobie godzinę rani i wieczorem i musiałam o tej konkretnej codziennie brać.
Z tego co kojarzę to od 21 w zwyz najlepiej.
Martka a jak i wy zaraz wszystkie dołączycie do mbie
No nie wiem. Bo u mnie dr sam pytał która godzinę sobie wybieram. I wpisał w książkęWlasnie nie zapytalam o ktorej najlepiej, bo myslalam ze nie ma to znaczenia, a teraz zaczynam sie wszystkim stresowac i chce wszystko zrobic jak najlepiej sie da i dlatego Was pytam.
Wybierz godzinę po 21 taka, co do której jesteś pewna, że będziesz codziennie mogła sobie zrobić o niej zastrzyk.
reklama
Ja już przeżywam, stres mi wogole nie minął.Omg...Pięknie, bedziemy przeżywać razem
Podziel się: