reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny dla zakonczenia tematu: Przepraszam was wszystkie ze musialyscie czytac jak zaciekle bronilam swoich racji.
Z racji tego ze Ewunka nie odpuszcza i uwaza ze ja obrazilam wypowiem sie zgodnie z jej zyczeniem na ogolnym forum PRZEPRASZAM CIE EWUNKA ZA TAKIE ODCZUCIE TEJ SPRAWY. NIE PRZYSZLO MI DO MOJEJ PUSTEJ GLOWY ZE AZ TAK CIE TO URAZI. Nie ciagnij tego dalej chyba ze nalezysz do osob ktore nie potrafia odpuscic. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny.
Co za obłuda. ......
Dziękuję za radę . Ha ha ha ha która brzmiała
Nie bądź taka nadgorliwa bo ktoś Ci pojedzie bardziej niż ja z ta sałatą .
Zapamiętam dziękuję Iga

reklama
Madzionga, czasem mnie brzuch boli, ale rzadko . Ja z leków mam jeszcze realnium, więc on skutecznie blokuje skurcze.

Onadlaniego, beta a serduszko to też nie taka prosta matematyka... niby mówią, ze przy becie ponad 10tyś powinno być, ja w 23dpt i becie ponad 22tyś serduszka nie miałam,a tydzień później pięknie bilo.
Nie zadreczajcir się dziewczyny!! Będzie dobrze, innej opcji nie ma!

Wiesz co dziwna jestes. Nie wiem jaki masz cel w atakowaniu mnie i wypisywaniu tych glupot.
Powtórzenie Twoich słów to głupota ? No forum udajesz miła gorzej w prywatnych wiadomościach. Nie będę Ci udowadniać i im wszystkim jaki brak kultury z Ciebie wyszedł w rozmowie prywatnej .
Miłego dnia

Przepraszam was dziewczyny ale chyba na jakis czas sie wycisze. W zyciu nie pomyslalabym ze zostane zaatakowana poniewaz mam inne zdanie na temat brania witamin. I to przez osobe ktora uwaza ze ma wiecej kultury niz ja bo mieszka w hiszpanii. Widze ze prywatne wyjasnienie sprawy nic nie daje. No dalej Ewunka pokaz jaka jestes kulturalna.

Wszystkim dziewczynom zycze powodzenia w staraniach.

reklama
Do góry