reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Właśnie zajrzałam na moje wyniki wczorajszych badań. Według mnie są dobre, ale zobaczymy co powie lekarz. Porównując wyniki do roku poprzedniego za bardzo się nie zmieniły :) Zobaczymy za tydzień na wizycie

24magda09 gratuluję pięknej bety :)
Ma_rta, powinnam o 12 mieć. Ale u mojej gin zwykle są opóźnienia :( już mam biegunkę ze stresu :(

Ja dziś miałam mieć wizytę u lekarza i co i nic. W domu szpital. Mąż chory, dziecko też i jeszcze ja wczoraj wylądowałam na antybiotyku. Wizyta w przyszłym tygodniu, ale nie wiem czy lekarz zgodzi się na transfer
Foote będzie dobrze ja przy każdym transferem byłam chora+antybiotyk i transfer się odbywał. Dodatkowo moja gin. zawsze przed transferem dała antybiotyk na dwa dni więc głową do gór; ),

Dziewczyny ile daje teraz chrzestny na chrzest dziecka ponieważ mąż został poproszony.
Szwagier dał swojej chrześnicy łańcuszek z literką jej imienia, a ja dałam kasę chyba 200-300 zł (miałam 18 lat jak zostałam chrzestną). Ale to zależy ile możesz. Zamiast kasy można jakąś fajną pamiątkę kupić :)

reklama
Chrzciny już 6 marca a ja do tego czasu to wątpię żebym mogła wstawać więc najwygodniej będzie żeby mąż dał pieniądze, czy 400 zł będzie za mało

Do góry