reklama
najki
Fanka BB :)
Bety moim zdaniem też za wcześnie. Gdyby to był wynik bety dla 5ciodniowej blastki to zaczęłabym się martwić. Ale Ty miałaś 3-dniowy zarodek...
2-3 dniowe:
1dpt ( 1 dzien po transferze) .. Embrion sie dzieli
2dpt .. Embrion staje sie blastocysta
3dpt .. Blastocysta wychodzi z otoczki
4dpt.. Blastocysta zaczyna wczepiac sie w sciany endometrium
5dpt.. Proces implantacji sie rozpoczyna, blastocysta zaczyna „zakopywac” sie w endometrium
6dpt. Proces implantacji jest kontynuowny gdy and zarodek wnika glebiej w endometrium
7dpt.. Zarodekjest juz zaimplantowana
8dpt…Zaczyna byc produkowane HCG
11dpt…HCG jest na tyle duzo, ze mozna spokojnie zrobić sikacza
Nochal do góry. Zaciskamy kciuki w dalszym ciągu !
2-3 dniowe:
5dpt.. Proces implantacji sie rozpoczyna, blastocysta zaczyna „zakopywac” sie w endometrium
6dpt. Proces implantacji jest kontynuowny gdy and zarodek wnika glebiej w endometrium
Bety72
Wiem kochana, codziennie na ten "harmogram" patrzę ale wiem, że ten prg za niski aż za bardzo. Lekarz kazał zwiększyć lutkę 3*2Bety moim zdaniem też za wcześnie. Gdyby to był wynik bety dla 5ciodniowej blastki to zaczęłabym się martwić. Ale Ty miałaś 3-dniowy zarodek...
2-3 dniowe:
Bety, a kiedy miałaś testować ? Może naprawdę jest jeszcze za wcześnie ? Trzymam kciuki !!!!Hej dziewczyny.
Odebrałam wyniki prg i skusiłam się na betę. Dziś jest 7 dpt 3 dniowych zarodków.
Znowu ten prg powalająco niski
Progesteron 6,6 ng/ml
beta-HCG 2,01 mIU/ml
Chyba biochemiczna mnie czeka
Bety72
We wtorek 16.02 ale bardziej mnie ten prg przerażaBety, a kiedy miałaś testować ? Może naprawdę jest jeszcze za wcześnie ? Trzymam kciuki !!!!
Bety72
W mojej klinice się bada w 7dptBety, przepraszam, bo może coś przeoczylam, ale czemu badalas prg? Są jakieś wskazania czy lekarz Ci kazał ?
annemarie
Bety, przepraszam, bo może coś przeoczylam, ale czemu badalas prg? Są jakieś wskazania czy lekarz Ci kazał ?
Bo jest cholernie wazny i bada sie go z tego co wiem(przynajmniej u mnie ) do 3 miesiaca ciazyMozna z ztych wartosci wiele "wyczytac"
reklama
24magda09
Kochana a więc ja też w 7dpt i też 3 dni owych zarodkówHej dziewczyny.
Odebrałam wyniki prg i skusiłam się na betę. Dziś jest 7 dpt 3 dniowych zarodków.
Znowu ten prg powalająco niski
Progesteron 6,6 ng/ml
beta-HCG 2,01 mIU/ml
Chyba biochemiczna mnie czeka
Podziel się: