reklama
agulla84
Fanka BB :)
No mam nadzieje ze w tym tygodniu juz będę nosić kropka w brzuchu!
Hejka
Najki, Agulla - ja tez się szykuję do crio.
I tez się martwię, bo .. miałam tylko 3 jajka (z 6 dojrzałych pecherzyków) - i sie boje czy sie uda powstac choc 1 zarodkowi..
Wczoraj @ jakby zaczeła sie pojawiac, takie bardziej plamienie, dzis powoli do przodu - a dr kazał mi od 3 d.c. brac estrofem i nie wiem czy liczyc wczorajsze plamienie jako 1dc czy dopiero dzis? poradzcie..
I tez się martwię, bo .. miałam tylko 3 jajka (z 6 dojrzałych pecherzyków) - i sie boje czy sie uda powstac choc 1 zarodkowi..
Wczoraj @ jakby zaczeła sie pojawiac, takie bardziej plamienie, dzis powoli do przodu - a dr kazał mi od 3 d.c. brac estrofem i nie wiem czy liczyc wczorajsze plamienie jako 1dc czy dopiero dzis? poradzcie..
najki
Hejka
Tosia nic się nie bój - pozytywne myślenie to podstawa
Ja miałam zalecenie brać Estrofem od 2dc. @ przyszła w czwartek o 13, więc dla mnie to był 1 dzień. Od piątku zaczęłam brać tabsy. Tylko dzisiaj zauważyłam, że gdzieś pominęłam jedną tabletkę... mam ich za dużo. Tragedii chyba nie będzie, hmm ?
Witajcie
Jestem tu nowa
Podchodzę do in vitro, jutro mam punkcję....strach ogromny...może nie samym zabiegiem co faktem czy któraś komórka się zapłodni...
Mam nadzieję , że przyjmiecie mnie do siebie
Bo jak to mówią...w kupie raźniej
Jestem tu nowa
Podchodzę do in vitro, jutro mam punkcję....strach ogromny...może nie samym zabiegiem co faktem czy któraś komórka się zapłodni...
Mam nadzieję , że przyjmiecie mnie do siebie
Bo jak to mówią...w kupie raźniej
reklama
agulla84
Sliczna witaj ☺
Podziel się: