reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Madziulka to się będzie działo:-p ja już w piątek będę testować kropka. To oczekiwanie na usg jest bardziej stresujące niż samo badanie pewnie. Czyli usg masz 2tyg po mnie, trzymam kciuki.

Dziewczyny blagam o pomoc mam do stymulacji lek fostimon 150 wydawalo nam sie to wszytsko takie proste a teraz nie wiem jak polączyć te substancje....fostimon mam po 75 jednostek czy moge użyć 1 rozpuszczalnika i dwoch proszkow? czy mam zużyć 2 rozpuszczalniki i 2 proszki?

Szkrabku odliczaj , ja tydzień przed wizytą nie będę pewnie spać mogła:-)

Kate trzymam kciuki za kropka , na pewno będzie wszystko ok :-) a do Ciebie się oddalam , a nie gonię :-)
już 2 tygodnie różnicy a transfer tylko 3 dni różnicy :-) oby tylko było ok

Wczoraj powiedzieliśmy teściowej , pierwsze słowa jej ,że będzie babcia bawić (moja mama). już wiem ,że tylko jedną babcię ma nasze maleństwo...

Kochane, widać, że majowe weekendy się zaczęły, bo mało pisałyście :)
Jak minął weekend?
Ja odpoczęłam, troszkę pobalowałam na grillu ze znajomymi, bo od jutra zamierzam być w ciąży ;)

MAJ
11: Najki - wizyta kwalifikacyjna
11:Enenems druga beta+wizyta
11:AnneMarie - kontrola kurnikowa
12: sykatynka - udany transfer
12:hederka - wizyta usg
13: Hess - wizyta kontrolna
15:Kate_07 - usg genetyczne
21: Bunieczek - wizyta u hematologa
26: Sykatynka - weryfikacja/wizyta u dra K
28: Szkrabek - usg genetyczne
28: Madziulka - usg genetyczne
29: Emenems - wizyta serduszkowa

Hess - criotransfer
andromeda5 - criotransfer
blueskye - criotransfer
UdaSię - criotransfer
Dorotka - criotransfer

CZERWIEC
02: Tola32 - wizyta u immunologa
03: Bunieczek - spotkanie z synusiem przez USG
13: Agapl - wizyta kontrolna i początek stymulacji

LIPIEC

01: Tola32: wizyta u drugiego immunologa

Coś nas mało się tu robi staraczek, większość to już ciężarówki :) ale mam nadzieję, że niedługo wątek całkiem opustoszeje, bo wszystkim nam się uda :)
Dorotkav - co u Ciebie?

reklama
Emenems, nie dziękuję :)
Tym razem jestem trochę spokojniejsza, mniej się denerwuję, nadzieja oczywiście jest ogromna i tym razem statystyki są jakby dla mnie korzystniejsze bo jeden transfer nieudany mam już "wykorzystany"... ale nigdy nic nie wiadomo, dlatego jestem od razu umówiona do dra K i jakby co to będę robiła histeroskopię...

Do góry