reklama
Dziewczyny blagam o pomoc mam do stymulacji lek fostimon 150 wydawalo nam sie to wszytsko takie proste a teraz nie wiem jak polączyć te substancje....fostimon mam po 75 jednostek czy moge użyć 1 rozpuszczalnika i dwoch proszkow? czy mam zużyć 2 rozpuszczalniki i 2 proszki?
agulla84
Fanka BB :)
Kola jak masz wziąść 150 to musisz wszystko wymieszać dawa proszki i dwa rozpuszczalnik
Madziulka Rz
Szkrabku odliczaj , ja tydzień przed wizytą nie będę pewnie spać mogła:-)
Kate trzymam kciuki za kropka , na pewno będzie wszystko ok :-) a do Ciebie się oddalam , a nie gonię :-)
już 2 tygodnie różnicy a transfer tylko 3 dni różnicy :-) oby tylko było ok
Wczoraj powiedzieliśmy teściowej , pierwsze słowa jej ,że będzie babcia bawić (moja mama). już wiem ,że tylko jedną babcię ma nasze maleństwo...
Kate trzymam kciuki za kropka , na pewno będzie wszystko ok :-) a do Ciebie się oddalam , a nie gonię :-)
już 2 tygodnie różnicy a transfer tylko 3 dni różnicy :-) oby tylko było ok
Wczoraj powiedzieliśmy teściowej , pierwsze słowa jej ,że będzie babcia bawić (moja mama). już wiem ,że tylko jedną babcię ma nasze maleństwo...
sykatynka
Kochane, widać, że majowe weekendy się zaczęły, bo mało pisałyście
Jak minął weekend?
Ja odpoczęłam, troszkę pobalowałam na grillu ze znajomymi, bo od jutra zamierzam być w ciąży
MAJ
11: Najki - wizyta kwalifikacyjna
11:Enenems druga beta+wizyta
11:AnneMarie - kontrola kurnikowa
12: sykatynka - udany transfer
12:hederka - wizyta usg
13: Hess - wizyta kontrolna
15:Kate_07 - usg genetyczne
21: Bunieczek - wizyta u hematologa
26: Sykatynka - weryfikacja/wizyta u dra K
28: Szkrabek - usg genetyczne
28: Madziulka - usg genetyczne
29: Emenems - wizyta serduszkowa
Hess - criotransfer
andromeda5 - criotransfer
blueskye - criotransfer
UdaSię - criotransfer
Dorotka - criotransfer
CZERWIEC
02: Tola32 - wizyta u immunologa
03: Bunieczek - spotkanie z synusiem przez USG
13: Agapl - wizyta kontrolna i początek stymulacji
LIPIEC
01: Tola32: wizyta u drugiego immunologa
Coś nas mało się tu robi staraczek, większość to już ciężarówki ale mam nadzieję, że niedługo wątek całkiem opustoszeje, bo wszystkim nam się uda
Dorotkav - co u Ciebie?
Jak minął weekend?
Ja odpoczęłam, troszkę pobalowałam na grillu ze znajomymi, bo od jutra zamierzam być w ciąży
MAJ
11: Najki - wizyta kwalifikacyjna
11:Enenems druga beta+wizyta
11:AnneMarie - kontrola kurnikowa
12: sykatynka - udany transfer
12:hederka - wizyta usg
13: Hess - wizyta kontrolna
15:Kate_07 - usg genetyczne
21: Bunieczek - wizyta u hematologa
26: Sykatynka - weryfikacja/wizyta u dra K
28: Szkrabek - usg genetyczne
28: Madziulka - usg genetyczne
29: Emenems - wizyta serduszkowa
Hess - criotransfer
andromeda5 - criotransfer
blueskye - criotransfer
UdaSię - criotransfer
Dorotka - criotransfer
CZERWIEC
02: Tola32 - wizyta u immunologa
03: Bunieczek - spotkanie z synusiem przez USG
13: Agapl - wizyta kontrolna i początek stymulacji
LIPIEC
01: Tola32: wizyta u drugiego immunologa
Coś nas mało się tu robi staraczek, większość to już ciężarówki ale mam nadzieję, że niedługo wątek całkiem opustoszeje, bo wszystkim nam się uda
Dorotkav - co u Ciebie?
Bety72
Bety jak tam przed wizyta? Stres czy luz?
Emenems jest zarabista;D
Hess ale czas na swoja wizyte znajdziesz prawda? Trzymam kciuki zeby bylo czysciutko i pieknie
A jak na stazu, fajnie, milo?
Luzik :-) Stresik pojawi się jak zwykle po transferze przed betą :-) A jak u Ciebie?
reklama
sykatynka
Emenems, nie dziękuję
Tym razem jestem trochę spokojniejsza, mniej się denerwuję, nadzieja oczywiście jest ogromna i tym razem statystyki są jakby dla mnie korzystniejsze bo jeden transfer nieudany mam już "wykorzystany"... ale nigdy nic nie wiadomo, dlatego jestem od razu umówiona do dra K i jakby co to będę robiła histeroskopię...
Tym razem jestem trochę spokojniejsza, mniej się denerwuję, nadzieja oczywiście jest ogromna i tym razem statystyki są jakby dla mnie korzystniejsze bo jeden transfer nieudany mam już "wykorzystany"... ale nigdy nic nie wiadomo, dlatego jestem od razu umówiona do dra K i jakby co to będę robiła histeroskopię...
Podziel się: