reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
calineczkaa - chyba do Ciebie mam pytanie :D Czy Ty wspominałaś, że Invicta zamawia na swój koszt taxi do apteki po zastrzyki z gonapeptylu czy już do stymulacji i czy to transport tylko do apteki czy też do domu?? :-)

Sykatynka beta pozytywna! Progesteron bardzo ładny :) Po cichutku gratuluję!

Umówiłam się na jutro do lekarza rodzinnego, chciałabym dostać receptę na ten zwiększony kwas foliowy, zapytam też o tą heparynę w razie ciąży, czy mogę liczyć na ich pomoc w tej kwestii. Wizytę u gina mam dokładnie za tydzień - wieczność...

Ostatnia edycja:
Sykatynka, gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!Super, że się udało:-)Cieszę, się niesamowicie;-)Mam nadzieję, że i My z Hess, Kate powiększymy invictowe statystyki!!!!!!:-)
Hess, powiedz położnej, aby Ci zamówiła taxi do apteki, jak już będziecie na miejscu pod apteką, to niech taksówkarz wysiądzie z Wami, bo w aptece dadzą mu voucher i już sobie może pójść. My też chcieliśmy, aby Nas odwiozła do domu, ale nie ma takiej opcji:-)
Zaopatrz się w 4 zł, czyli koszt gonapeptylu;-)

calineczkaa - acha, na takiej to zasadzie działa. Uuuuuu, całe 4 zł.....powinnam wyskrobać :D

sakatynka - cieszę się, że masz pozytywne wyniki, i że możesz się już nieśmiało radować :-D Ja i calineczka musimy dołożyć wszelkich starań, by powiększyć statystyki - nie ma innej opcji :tak:

reklama
Och jak ja was dobrze rozumiem jesli chodzi o koszty.....:( my niestety nalezymy do tych co musieli sprzedac auto a i jeszcze 20.000 euro kredytu musielismy wzjasc :( leczenie prywatne zabiera wszystko....cale szczescie zostala mi jeszcze wiara w moje ostatnie 2 pingwinki :) wierze ze tym razem sie uda

Sykatynka gratuluje !!!!

Do góry