dorotav
Fanka BB :)
Asia_77, ja bym odłożyła AZ na ostateczną próbę, masz teraz możliwość skorzystania z programu i leków refundowanych, powiem Ci na moim przykładzie, miałam 3 stymulacje, moje zarodki za każdym razem były słabe, w pierwszym podejściu z czterech dwa były podane w 3 dobie, dwa pozostałe nie dotrwały do mrożenia, przy 2 podejściu zarodków było 7, jeden podany na świeżo w drugiej dobie, 5 zamrożonych (2 doba) 1 się rozpadł. Kolejne podejście to crio z 4 zarodków 1 podany reszta nie przeżyła, przy drugim crio ostatni zarodek podczas rozmrażania uległ uszkodzeniu. Przy 3 podejściu na 5 zarodków 2 podane w drugiej dobie, reszta nie przeżyła do mrożenia, w końcu beta pozytywna, pierwszy raz ! Piszę Ci to, nie żeby Cię dołować tylko po to by walczyć póki można, a masz taką możliwość, z AZ jeszcze zdążysz spróbować gdyby się nie udało, a z programu to już nie koniecznie, czas goni, latka lecą, a czy przedłużą program nie wiadomo. Jaką decyzję podejmiecie to za taką będę trzymać kciuki, w końcu na pewno się uda i jak to kate_p7 szczęście w końcu przyjdzie. :-)